Chrome Pointer

Stora planer för nya året!

   Hört på jobbet:
   Kollega 1: What was the first Harry Potter called?
   Kollega 2: Harry Potter and the Sorcerer's stone.
   Kollega 1: Sorcer- saus... Source--- MAGICAL STONE
 

 
   I vilket fall, nytt år! Jag ogillar nyårslöften just för att det blivit en så stor grej, man ska ändra hela livet bara över en dag bara för att nyår blivit nått skumt jippo. Självklart slutar det allt som oftast i att alla har glömt sina löften lagom till nästa gång.
   Däremot har jag några mål jag ska försöka hinna med inom de kommande 364 dagarna fram tills 2018. (Herregud, 2018 låter ju som att det är tjugo år i framtiden?!) Det innefattar mestadels kreativt för min egen del, för jag mår bra då jag får vara kreativ. Jag mår nästan lite dåligt då jag tittar i mitt redigeringsgalleri här på bloggen och ser att jag inte lyckades få ordning på flre än sju verk under 2016. Det är inte ens en i månaden! Jag som ändå tycker det är så sjukt kul, och ändå lyckades jag aldrig få det att hända. Jag hoppas att då det här året är över ska minst tolv verk finnas i mitt redigeringsgalleri, så att jag fått reda på minst en redigering i månaden.
   Det här att väldigt mycket färre videor släpptes på min YouTube-kanal beror på det att det tar så otroligt mycket tid och energi att driva en kanal. Energin har funkat bra, tiden sämre. Jag har lite idéer för saker jag gärna skulle prova att göra med kanalen, idéer som vaknat till liv bara de senaste dagarna. Vet inte i hur stor omsträckning det skulle funka - men det har aldrig gjorts förr och jag skulle vilja testa. Hur det faller sig kommer hänga mycket på hur mycket tid jag har till mina vanliga videor, men jag tror det kan funka.
   Samtidigt sticker jag inte under stol med att bloggen betyder mycket mer för mig än vad kanalen gör. Jag är en författtare mer än en talare. I tal fastnar jag i ord konstant, tappar meningsuppbyggnad, sluddrar och tappar bort mig i resonemang. I skrift gör jag inte det, allt flyter. Det är som då en person som stammar börjar sjunga - man kan inte stamma medan man sjunger.
 
   Ett spel som jag verkligen har som mål att visa upp på min YouTube-kanal under 2017 är Abzû.
 
   2016 var ett stressigt år för mig och jag mådde väldigt dåligt under stora delar av det, vilket är en stor anledning till att bloggen (och YT-kanalen, iofs) blivit mer och mer stillastående. Det som är bekvämt med nytt år är att även fast jag själv inte bryr mig så mycket så gör de flesta i min omgivning det, och då de tar nya tag peppas jag igång på deras energi. Jag känner mig trygg inför 2017 - jag känner att jag står mer stabilt inför året och hoppas kunna bjuda er på många fler roliga saker som händer inom mitt spelande av diverse speltitlar.
 
   Hur luddigt det än må vara har ni lite tankar där, och vad jag tänker mig bör hända inom de kommande 364 dagarna. Eller 363. Det beror på hur ni vill räkna saken. Men nu behöver vi inte gå till detaljnivå... eller hur?


Minna Moonchild

Det ska bli jätteroligt att få följa dig under 2017, i både bild/ljud och framförallt text.

Jag tycker du levererar bra med videor på YT, men har du en ambition om att släppa nya videor oftare tänker inte jag klaga. :)
Blir roligt att se vad du hittar på för nya projekt där.

Samma sak med bloggen, tycker du skriver något roligt/intressant/tänkvärt varenda dag.
Att svänga förbi här är en av dagens höjdpunkter!

Gott Nytt Kreativt 2017!

Klaudia Liondotter

Vet inte om du brukar göra redigeringar som folk önskar, men hade varit kul om du redigerade hur en ödesryttare använder magi!

Ronja McKnight

År 2020 har jag bestämt mig för att de ska vara ett bra år för mig! Det ska förändras, kanske flytta till villa, barn, eller resa runt mycket. Donnow..'
Kikade på Abzu på steam..seriöst ca 2000kr :o

Svar: Va nej haha spelet säljs för 19,99 Euro vilket är 191 kr
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.