Chrome Pointer

Steam

   På sistone har jag nämnt Steam ett par gånger. Är jag ett Steam-proffs? Allt annat än! Men jag vill ändå snabbt prata lite om Steam, kanske dra över några nya dit och kanske därmed besvara några frågor om plattformen.
 
   Steam är som en spellauncher där du kan välja och vraka mellan hundratals spel. Det är typ som SSO's launcher, fast du kan välja mellan massor av spel. Direkt från Steam kan du ladda ner spel, köpa spel och hålla koll på massor med olika achievements som du kan uppnå i dina olika spel. Det finns både gratisspel samt spel som man behöver köpa, och det finns nog något för alla där. De spel jag idag spelar via Steam är Abzû och Riding Club Championships (som jag ska prata mer om i ett separat inlägg), men jag har köpt några andra spel som jag ska testa vid tillfälle.
 
 
   Man kan också lägga till vänner på Steam och se vad de spelar för något! På Steam heter jag Monokerus - lägg gärna till mig om ni spelar! :)


elinbohman.blogg.se

Har lagt till dig! :)

Sigrid Winterdotter

Ska nog testa RCC!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.