Chrome Pointer

SSO-armband

   Nu är det uthämtat! De flesta av er gissade mitt i prick - jag valde det svarta armbandet med Aideens Harpa.
 
   Då man öppnar den prydliga svarta boxen med SSO-loggan i silvertryck finns däri ett läderarmband med silverdetaljer, en silverberlock och en pytteliten berlock med SSO-loggans hästhuvud på, också det i silver. Dock var alla silverdetaljer förutom silverberlocken oputsade och lite grådassiga, vilket drog ner på helhetsintrycket. Det kommer med en liten foldout som visar alla tillgängliga berlocker samt en kod som ger 15% rabatt på nästa berlock man köper. Jag trodde att asken skulle komma i en sån där fin påse som man får allt annat (åtminstone kläderna va?) från Gift Shopen i, men där blev jag lite besviken, haha. Som tur var fick jag en sådan tidigare i veckan, så alltför besviken behöver man inte vara, men man får alltså inte en sån med armbanden.
 
   Asken är ca 7x7cm och kanske 2cm djup. Man uppmuntras också att dela sitt armband på sociala medier med #StarCharms.
 
   Läderarmbandet är tunt men känns slitstarkt. Låset är dock väldigt svårt att både öppna och stänga. Jag kan inte öppna låset själv och behöver något som typ en slö kniv för att bända upp låset. Då man väl öppnat låset är det "löst" och man måste peta in båda armbandets ändar i låset och klicka igen det för att stänga det, vilket är väldigt svårt att göra själv. Jag har provat ett armband förr och det hade ett lås som jag absolut inte kunde stänga själv, men det jag köpte nu har ett lås som var lättare att få igen. Däremot kan jag inte få loss det, så nu får jag ha på mig det för evigt haha x) Tips är att dubbelkolla hur berlockerna hänger innan man låser armbandet, för nu hamnade min miniberlock med loggan åt fel håll, vilket jag stör mig på.
 
   Armbandet är 35cm långt, vilket är perfekt för mina skeletthandleder. Låset är bulkigt och nästan omöjligt att öppna och stänga!
 
   De större berlockerna är väldigt lätta och jag tror absolut man skulle kunna ha två eller tre berlocker utan att armbandet känns tungt. Sen är det ju personligt gällande hur man gillar sina armband, men jag har inget emot berlocker som dinglar. En positiv grej är att alla berlocker kan "återanvändas" till halsband, och jag har redan rotat fram en gammal silverkedja som harpan skulle passa jättebra på. Det lär sluta med att jag använder harpan mestadels som halsband eftersom armbandet är så svårt att öppna.
 
 
 
   Så jag betalade ca 200kr för armbandet inklusive frakt och jag tycker det är ett helt okej pris. Originalpris var 499 PLUS frakt och det tyckte jag var alldeles för saftigt. Det går att köpa armbandet billigt fram till den 12 februari så länge som man anger koden BRACELET70 i kassan vid sitt köp, så passa på nu om ni också vill ha ett! Med rabatten är det billigare att köpa armband och få en gratis berlock än att bara få en berlock, så det var ett värt köp oavsett hur man ser det eftersom harpan är så viktig för mig ^^


elinbohman.blogg.se

Vad tycker du om kvalitén på själva belocken? Är den rostfri? Är jättesugen på att ha harpan som halsband jag med, så om du gör om den till det får du gärna uppdatera med vad du tycker! C:

Svar: Jag är ganska säker på att den är rostfri, men jag vet väldigt lite om smycken så jag vågar inte säga att jag är säker. Det känns som att det är kvalité på berlocken ändå, den känns finare än alla silverdetaljer på armbandet i sig!
Esmeralda Silverforce

Natalie Skyland

(Ett litet minisvar till kommentaren över mig, om det är okej hehe cx)
Berlockerna borde vara rostfria då det står lite längre ner på sidan man köper de på att de är gjorda i silver och har en rhodiumplätering för att göra de slitstarkare. Silver rostar ju inte, och pläteringen ovanpå är ju inte nån slags metall så de tål nog väder och vind utan att rosta :D

Svar: Där har du ett bättre svar Elin!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.