Chrome Pointer

Slott och slott

   Mitt amerikanska konto har släppt ut Linda ur Silvergladeslottet
 
  Då jag började spela SSO i oktober 2011 tog spelet slut väldigt fort. Hela spelet tog faktiskt slut precis här, vid Silvergladeslottet, då man släppt ut Linda ur slottet. Och säg vad ni vill om områden som har uppdaterats genom åren, för det var ett antal som varit väldigt negativa till nya designer på gamla områden - men det här slottet mår väldigt mycket bättre efter sin renovering, haha. Det gamla slottet var väl trevligt ur en nostalgisk synpunkt, men ingen kan övertala mig om att det var vackrare än det vi har idag. Slottet ser inte längre gammalt, ovårdat och fallfärdigt ut, utan prydligt, välvårdat och med genomtänkt design. Jag älskar slott och hela arkitekturtänker med dem och grå sten tycker jag är svincoolt, men det förra slottet var rätt lågupplöst om jag inte missminner mig och jag tycker den här nya designen är mycket varmare och mycket mer inbjudande. Dessutom älskar jag att Aideens harpa och fanor i Jorviks nationalfärger syns så mycket!
 
   Vad tänker ni om slottet, ni som varit med länge? Var det verkligen bättre förr?


Cecilia Gladefield

Nej det var inte bättre förr. I början när det var nytt så var det svårt att ta in då man var så van vid det gamla. Men nu i efterhand så tycker jag att det blev mycket finare. Känns mer som Baronessans stil nu. Känns som om Baronessan är en person som tycker om traditioner men är samtidigt inte rädd för att modernisera sig. Eller är det bara jag som fått det intrycket av henne? xD

Matilda Southtree

Det kanske ser mer välvårdat ut, men jag gillade att det var grått och mörkt, känns mer som ett sånt kråkslott man stänger in in flicks i, eller hur? Det nya ser lite för välpolerat ut, och lite för brunt kan jag tycka.
Gillar färgerna mer på det gamla, men som du säger, det var inte så detaljrikt.
Älskar att Jorviks flagga syns med också!

Sally Hawklord

Jag tycker faktiskt mera om det gamla mögliga slottet än det nya...

Matilda

Måste säga en sak om slottet nu när jag ser detta! Kolla på denna video! https://youtu.be/GChWOaHtmmQ

Simba

Jag själv som älskar slott känner mig en aning besviken efter renoveringen.Hade velat ha mycket fler rum.Jag hoppas att det kommer antingen ett område som är lite mer medeltid, och då vill jag ha ett riktigt slott som har mycket fler rum.Eller ett japanskt område med ett stort tempel.

Rebecca och Daisy

Vi gillar inte alls det nya slottet faktiskt, det ser ut som något som blivit utdraget ur en barbie film haha..

Eva Bunnyland

Jag har bara varit SR i ett år, men innan dess så spelade jag ett tag innan jag slutade. Dock har jag aldrig varit medlem när man inte kom längre än så :p Jag tycker det gamla såg ganska mysigt och mörkt ut, det nya är mer upplyst och modernt. Jag tror jag gillar det nya mer, men jag är inte säker x)

Vilda Snownight

Jag gillar den nya för att den passar in i spelets nyare design. Den har samma, lite plastiga, stuk som Moorland och Valedale men jag tycker fortfarande att det är snyggt. Speciellt glasrutan med urträdet på som syns mycket bättre i den nya.

Anders Oldlund

Det gamla slottet var ganska mörkt och tråkigt. Det nya passar in bättre men tar liksom rampljuset eftersom Silvergladebyn inte uppdaterats ännu. Om Sgb skulle uppdateras fint skulle de bli riktigt fina tillsammans.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.