Chrome Pointer

Skattjakt på Instagram

   I detta inlägg förekommer ett samarbete med Star Stable.
 
   Sent igår kväll startade pusseljakten på Instagram, och den avslutades tidigt i morse. Det här var ett otroligt roligt initiativ från Star Stable som tillät 8 olika SSO-spelare att dela med sig av pusselbitar som tillsammans skapade en bild av vad som kommer till spelet i morgon. Var och en av dessa 8 fick alltså en bild var och Star Stable själva postade den sista bilden!
 
 
   Övre högra hörnet: @fluffiestanny
   Mitten högst upp: @starstableonline
   Övre vänstra hörnet: @reneebluebridge
   Mitten till höger: @onedizzypenguin
   Mitten: @esmesilverforce
   Mitten till vänster: @melissa.seahall
   Nedra högra hörnet: @hannah_highland
   Mitten längst ner: @violet.flowergarden
   Nedra vänstra hörnet: @nikolettwinterforest
 
 
   Bilden föreställer alltså vad som kommer på morgondagens uppdatering! Jag har inte fått någon information om uppdateringen eftersom jag enbart blev ombedd att posta en bild, men jag tänker nog dra slutsatsen att det är dags för Jorvikiska Urhästar igen... ♥-♥
 
   Riktigt rolig grej som de flesta verkade uppskatta, tack till Star Stable för att man fick vara med och hoppas att det händer fler såna här roliga saker framöver!


frida

jag tycker du borde göra en video när du visar hur man gör en blogg om sin klubb!

Svar: Det många kallar blogg då det kommer till klubbar är egentligen webbsidor! Jag tycker personligen det är överflödigt för mer än informationssyfte för nya inkommande medlemmar och jag vill inte visa hur man gör då jag helt enkelt inte vill bygga en hemsida :)
Esmeralda Silverforce

Minna Moonchild

Älskar SSO:s kreativitet!

Åh, vilken teaser, hästen i mitten smälte jag för... <3

Svar: Detsamma här, var riktigt glad över att jag fick äran att posta ansiktet på den gröna pållen :D
Esmeralda Silverforce

Tanja Riverbell

Har redan bestämt mig för den blåa, som ska få namnet Hades för hans likhet till Hades i Disneys Herkules x)

Svar: Aaaah, det var ett riktigt bra namn!
Esmeralda Silverforce

Leia Longlund

Intressant att det förut hette Firfall, och nu Jorbergen, och att området även har et namn på kartan nu, kommande område?

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.