Chrome Pointer

Satsaaaa

   Det är på riktigt 13- ute idag! Jag kämpade mig ut till affären och nu tänker jag inte gå ut igen förrän helst då snön smält bort, hehe. Skämt åsido, det är kallt.
 
   Jag spenderade större delen av kvällen igår samt en del av den här morgonen med att spela in PennyGirl på video. Nu håller jag på och gör lunch men sen ska det fortsättas. Vad skönt om jag hinner klart med hela spelet idag - då kan jag börja spela något nytt! Vet bara inte vad än. Ett kortare spel vore lite skönt, men Springdale-serien vore rätt kul också just för att det ligger väldigt nära SSO. Star Stables Game Director och Lead Game Designer var båda involverade i de fyra Springdale-spelen och grafiken är väldigt nära de förssta Star Stable-spelen, så det är ju kul på det sättet. Sen köpte jag tre äldre hästspel på Steam i julas, och jag har fortfarande inte öppnat något av dem och vet inget om dem.
   Förutom videor sitter jag ju också med en redigering som är nästan klar. Den behöver nog bara en halvtimmes jobb, men jag ska försöka bli klar med videorna innan jag sätter igång med den.
 
   En dag ska jag ju spela in Harry Potter och Fenixordern också, och det ser jag verkligen fram emot - problemet är bara att spelet är väldigt långt och jag vet inte om det är rätt tillfälle just nu.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.