Chrome Pointer

Puh!

   Idag har jag tagit mig en introvert-dag. Det innebär att jag gjort mitt absolut bästa för att undvika mänsklig kontakt. Sånt behöver jag ibland för att kunna fungera, särskilt då jag är inne i stressiga perioder. Aspergers kombinerat med att man är introvert i grunden gör sånt ibland.
   Det som är bra med såna dagar är att det är så jag är som mest effektiv! Jag har hunnit spela in några nya videor med Penny så nu kanske jag klarar mig i några veckor till utan nya inspelningar. Därmed kom en ny video upp på min YT-kanal i morse. Dessutom har jag hunnit med massor av tråkiga IRL-måsten, men tyvärr är några kvar. Min dator kämpar med att rendera videor så det finns inget vits att starta ett spel (alla datorns resurer går till Sony Vegas så alla spel laggar sönder om flera saker är igång samtidigt haha), men jag har Pokémon Sun & Moon att fortsätta med.
 
   Saker går lite långsamt till här på bloggen, men jag jobbar på med att försöka öka aktiviteten. Det är bara lite mycket annat just nu, så jag jobbar på att komma ikapp, haha.
 
   Bild från Abzû


Simone Moonfire

Hatten av för introvert-dagar! Jag är nästan alltid ensam på helgerna, för efter att ha varit social under fem skoldagar behövs lite (mycket) lugn och ro och oavbruten kreativitetstid. :3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.