Chrome Pointer

Power Flame

   Eldiga Ponyta är inte bara söt att se på, utan hon är en riktig rosettplockare på hoppbanorna. Så länge som ryttaren hänger kvar förstås - benen går som trumpinnar och ingen tar omhoppningssvängarna så bra som denna ponny. Hon må vara väldigt snäll, men det gäller att hennes ryttar ger och tar för att det sprudlande temperamentet inte ska ta överhanden. Snäll och söt, jovisst, men om Ponyta inte får som hon vill kan hon knäppa till och göra sitt bästa för att visa ryttaren att hon vet bäst.
 
 
   Namn: Power Flame
   Tilltalsnamn: Ponyta
   Namnbetydelse: Power Flame är engelska och må inte vara grammatiskt korrekt, men skulle kunna översättas till Mäktig Flamma. Ponyta är en ponny-Pokémon med brinnande man och svans.
   Född: 2012
   Ras: Welshponny sektion C
   Lynne: Snäll ponny med mycket temperament. Perfekt ponny för omhoppningar.
   Level: 15
 
 


Sigrid Winterdotter

Söt, får mig att vilja köpa en welsh jag med.

aurora

hej!

du är min största förebild och jag vill bli en stor bloggare och youtuber! Har du några förslag på bra blogg platser där man kan skapa en blogg gratis? Snygga redigeringar! :) MVH Aurora

Svar: Blogg.se!
Esmeralda Silverforce

Nova%20daimondbaker

Hej det här är en fråga om du har svarat på den har jag inte sett det men varför döper du dina hästar till pokemons?

Svar: För att det är kul!
Esmeralda Silverforce

Linn Nighthope

Hej Esme! Jag har en fråga till dig. Jag såg att du hade döpt två av dina hästar till samma namn som på Penelope Kinglee. Dessa hästar var också av samma raser som på Penny. Jag vet inte om du har sagt detta, men var det inte så att du inte skulle köpa samma hästar på Esme som på Penny, om döpa dem till samma namn? Jag bara indrar men du kanske inte alls har sagt så. Men du får ha en jättebra dag!
PS. Du har bästa bloggen ever!

Svar: Om Esme äger en häst kommer Penny aldrig köpa den. Däremot kan Esme skaffa sig de hästar som Penny har, och de kommer då ha samma namn.
Esmeralda Silverforce

Amanda

Hon är så söt!!!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.