Chrome Pointer

Önskemål för 2017

   Nu då det nya året är här så väntar ytterligare 51 uppdateringar på oss. Jag försöker ha låga förväntningar, för det är alltid roligare att bli positivt överraskad än att bli besviken för att man tänkt sig att något ska vara otroligt mycket större än det egentligen är. Samtidigt behöver man några förväntningar för att det hela ska bli spännande!
   Här har ni några saker jag funderat på som jag skulle gilla att se under 2017.
 
  • Dublettvarning. Vad menar jag med det här? Jo, det vore riktigt nice att få upp en ruta typ då man får kläder från julklappssäcken eller liknande uppdrag om man redan äger föremålet. Vi säger att jag får den röda tomteluvan, som redan ligger i min garderob. Då vore det nice om det kom upp en ruta som sa "Du äger redan 1 exemplar av det här föremålet! Vill du sälja föremålet?" med alternativen "Behåll" och "Sälj". Det hade varit så sjukt skönt, så man slapp komma ihåg vad man redan fått. Tror det skulle vara extra hjälpsamt för oss med flera konton. Det skulle också göra så man slipper ta upp onödigt utrymme i ryggsäcken.
 
  • Dublettvarning för häst. Återigen en grej som är bäst lämpad för oss med flera konton, för alla andra har väl koll på vilka hästar de äger, haha. Men det vore nice att om man klickade på en häst i ett "köpestall" skulle man se en "Du äger redan den här hästen"-text nånstans på hästens informationsblad. Jag stod häromdagen och försökte minnas om jag redan köpt en viss häst på ett konto jag spelade på, för jag hade verkligen ingen aning, haha. Var tvungen att springa tillbaka till hemstallet för att dubbelkolla, vilket var riktigt irriterande.
 
  • Större garderob. Jag önskar mig så sjukt mycket att hela garderoben görs om, så att man ser häst och ryttare sida vid sida i ett "provrum", och jag skulle vilja att hela garderoben funkade som butikerna i gallerian. Det skulle göra det roligare, snyggare och enklare att byta kläder - och troligtvis skulle man inte ha en gräns på hur mycket kläder man kunde köpa heller!
 
  • Nya race. I grund och botten är nog de flesta race i spelet roliga, men de flesta kan man också i sömnen vid det här laget och man har gjort dem så många gånger att man inte ens orkar tänka på det. Jag hoppas på ett antal olika nya lopp, förhoppningsvis lite nytänkande sådana. För min del behöver de inte vara svåra, bara de erbjuder något som inte är exakt samma ridvägar man alltid rider! Mer banhoppning vore t ex nice, och självklart är dressyr en obligatorisk del av vilken önskelista som helst.
 
  • Mer arkeologi. Jag tycker arkeologin är jätterolig och det är lite extra kul att sysselsätta sig med något då man kan få fina föremål för det. Mer arkeologi (och arkeologibelöningar) åt folket tack :D
 
  • Huvuduppdrag. Det är de här jag i grunden spelar för, men nu har det gått över ett år. Igen. Jag vill ju verkligen inte klaga över uppdragen, men det här är verkligen jättetråkigt och jag hoppas att det sker någon förändring där. I spelets tidiga dagar kunde vi förvänta oss huvudstory ungefär två gånger om året, och det är väl egentligen det minsta man kunde önska och förvänta sig.
 
 
   Vad är era största hopp inför 2017?


Vilda Snownight

Jag är väldigt nyfiken på en sak som SSO teamet sa typ förra året i en intervju. De skulle göra någon sorts förbättring till tävlingar och som någon sorts extragrej, typ som superkrafter eller någon bonus speed eller jag vet inte riktigt vad. Men det skulle göra att tävla mycket roligare och mer utmanande.

Deborah Turtlehand

Huvuduppdragen såklart! De e lite tråkigt när man inte har något att göra i spelet. Man tappar lusten lite när den spännande huvudstoryn inte fortsätter. Men klagar absolut inte :)

Natalie Skyland

En sak som jag velat ha till spelet i alla år är väder, kanske inte så hög chans att det faktiskt kommer väder till sso men man kan ju alltid hoppas cx
Annars är det väl Huvuduppdrag jag verkligen hoppas och tror kommer komma, för det var ju ett tag sen...
Och sen som du sa- Nya race. Framförallt nya grenar, tex dressyr skulle vara jättekul att se i spelet, och vi har ju en hel dressyrdel i ridhuset så varför inte göra några tävlingar där? :D

Felicia Springvalley

skulle vara superkul med nya huvuduppdrag där man fick prata med sin starthäst *-* Ett eget klubbridhus och egna klubbtröjor som ägaren fick bestämma färg och tryck på skulle inte heller vara så dumt.

Hazel Oaklord

Nya huvuduppdrag (ofc haha) och som du skrev i inlägget, att de gör om garderoben så att den blir som i gallerian! Skulle vara så mycket lättare och roligare att byta och matcha kläder då.

Eva Bunnyland

Oj, har många grejer :P Säger inte alla här men skriver dom på min blogg om någon vill kolla

Fripp Ponyforest

Jag hoppas på väder, huvuduppdrag, connemara, och typ ett ''green screen rum'' så att det blir lättare att redigera bilder och videos :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.