Chrome Pointer

Mobilteknik

   Erik pratar i telefon
 
   I uppdragen då Madison rymde till Jorvik City ringer ju Erik efter Jonas, och Erik använder sig av en platt, vit mobil som påminner om en iPhone. Troligtvis var det väl en jPhone, vilken vi hört om i uppdrag med mobilmaster på Paddockön. Riktigt nice att Jorviks teknik faktiskt går framåt lite, för minns ni hur alla andra mobiler i spelet ser ut?
 
   Lindas mobil (från ett tidigt huvuduppdrag medan Linda fortfarande är mystiskt försvunnen)
 
   Vi har ju faktiskt en egen mobil i spelet som alltid syns nere i skärmens högra hörn. Genom den kan vi ändra våra spelalternativ, ringa hem och avsluta spelet. Dock så skriker telefonen 90-tal och den påminner mig om Nokian jag hade som min första telefon då mina päron skilde sig då jag var typ 7 och vägrade prata med varandra och jag fick agera brevduva varje gång jag skulle byta förälder. Tillbaka till ämnet, vore det inte lite fränt med en ny telefon? En modern en? Jag tycker det är kul då mobilerna också är en del av spelet, som då man ska låsa upp Sydhoven och får ett panikartat sms från James och då man ska öppna Epona och får sms från Herman. Det är en jätteenkel grej, men jag tycker det blir en riktig mysfaktor. Det känns lite mer som att man faktiskt är en del av världen - eller är det bara jag som tycker så?






Vilda Snownight

Jag tycker om sms:en, de är smarta och det skulle vara kul om vi också fick en jPhone snart istället för de där knapptelefonerna

Alanis Moonstorm

Jo, det vore asroligt med en modernare telefon, de telefonerna som finns i spelet är ju i princip överförda från de åtta år äldre Starshine Legacy spelen, så de modellerna är i allmänhet daterade. Det vore även trevligt om en istället för att behöva kuta till brevlådan kunde skicka och läsa meddelanden var som helst, vi kan ju ta emot sms från npcer, varför inte från andra spelare?

Leah Pandalake

Nej jag vill ha kvar den gamla som vanligt

Quinn Catforce

Håller med!😄

Tilde Beeside

Jag tycker att man ska få en Jphone som man får köpa egna skal till och att det ska finnas Jortube där man kan se på Starstables egna youtube videos❤

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.