Chrome Pointer

Lugnet efter stormen

   Sådärja! Färdig med hela PennyGirl-spelet! Har redan börjat rendera ut de videor som blivit, vilket innebär att min dator är oanvändbar till att förutom skrivande i ungefär två timmar till. I vanliga fall brukar jag starta en rendering precis innan jag går och lägger mig så att datorn kan tugga över natten, men jag tänkte börja lite tidigare bara för att få ett extra avsnitt ur världen. Det får nog bli så att det blir ett avsnitt i veckan av PennyGirl, så att jag har gott om tid att bunkra nya videor som ska byta av det.
 
   Nu kommer ju det där hemska "vad ska jag börja med nu?". Bästa vore att köra igång redan i morgon, då jag har en helt ledig dag. Helst skulle jag vilja köra på OotP men det är nog lite dålig timing, för det är ett riktigt långt spel. Därför blir nog Stallets Hemlighet bättre, för det kommer man igenom på x antal färre timmar. Dessutom har jag inte spelat det på väldigt länge! Plus, det var det första Springdale-spelet, och då bygger det upp bra för de övriga fyra. Kan hända att jag ändrar mig och tar något helt annat, men vi får se hur det är då jag är redo att köra och vad som faller mig in då.
 
   Jag håller på och sammanställer ett inlägg om alla mobilappar jag spelar också - för de är ju också spel! Det borde komma ut någon gång under helgen :)
 
   Titta, tillochmed jag var färgglad en gång i tiden!


Helena

Hej skulle du kunna testa följande spel och lägga ut på kanalen.

* Stallets hemlighet
* Full fart i stallet
* Pettson och findus spel

Och göra följande videos

* Video på din spelsamling du behöver inte visa dig utan bara visa spelen 1 efter 1.
* Video där du visar dina favoritställen i starstable
* Video där du berättar om top 10 starstable karaktärer och varför de är på just top 10

Rose Shadowlee

Något off topic och du kanske redan vet om detta, men det gjordes en årskrönika som bara handlar om ESC 2016. Man kan se den på svtplay :)

Svar: TACK JAG ÄLSKAR DIG (hade på något konstigt sätt glömt bort den)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.