Chrome Pointer

Kul grej idag!

   I natt påbörjades lite av en skattjakt på Instagram. Åååh vad kul den har varit att följa! Det har varit extra kul att leta upp vem som sitter på nästa bit, och nästa, och nästa... Jakten började hos Stacy, så kika in på hennes Instagram och leta sedan vidare för att se vilka fler som har fått pusseldelar i vårt community!
 
   Jag ska kuta iväg till jobbet nu, men jag ska prata mer om det här i eftermiddag ^^
 
   Om ni vill se den riktiga versionen av bilden nedan får ni kika in på Stacys Instagram! ;)
 






Veronika Riverstone

Riktigt rolig och kreativ grej! :D

Fiona Underland

Omg. Jag såg hela bilden på hashtaggen. Nya urhästar på ingång på Onsdag tror jag! Jag visste att jag skulle ha köpt SC den här dubbelhelgen, meeeeeen jag får la skylla mig själv. x)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.