Chrome Pointer

Kråkslott á la Esme

   Okej, jag ska erkänna en grej - den absolut största anledningen till att jag ville ha The Sims var att jag är så svag för tegelhus. Vänta bara tills jag får in snitsen på små röda tegelstugor överväxta av murgröna, min dröm!
   Men då jag byggt min Vingård kände jag att jag hade koll på de flesta kontrollerna i spelet; och därmed var det dags för mina drömmars kråkslott. Jag älskar de gamla engelska husen som pryder det där landets underbara landsbyggd och jag satte mig genast och började googla efter bilder att inspireras av. Såhär blev det!
 
 
 
 
   Jag älskar det, haha. Baksidan är inte lika självklar som framsidan, men framsidorna tenderar att vara mer avancerade även IRL vad jag förstått. Men asså what's up med att man inte kan göra kupoltak eller spiraltrappor?! Och att bygga saker diagonalt är ju värre än vad det är i Zoo Tycoon 2, man kan ju tycka att ett spel där byggandet är så viktigt hade lyckats hitta en lösning på det x) Aja, häromdagen dök det huxflux upp en gratis uppdatering med småbarn i (herregud vad är det här för spel?) så man vet ju aldrig, haha.
   Jag ska nog bygga en liten damm på baksidan (eller damm och damm, det blir en pool med stenar och växter för att täcka över poolkanten), sen ska jag se lite mer till växtlighet och sen är nog utsidan helt klar. Jag har börjat inreda och känner mig nöjd med undervåningen efter att ha tråcklat in trappan till tornet - kanske lägger in lite fler lampor för jag tycker det är lite för mörkt.
 
   Puben på entréplan - tycker det är lite för mörkt och ska flytta ner det stora fönstret i mitten ett snäpp, det hamnade lite högt.
 
 
   De pack jag har använt i det här bygget är baspacket (förstås), Stadsliv, Trevligt Tillsammans, Romantiska Trädgårdsprylar och Vildmarken. Jag köpte både basspelet samt expansionerna på ett galet extrapris under julledigheten, och även Vildmarken var på extrapris, men fick pröjsa fullpris för trädgårdsprylarna. Värt dock, jag blev dökär så fort som jag såg alla rosor och items i marmor, haha!
 
  Jag har förstått att folk ofta bestämmer små backstorys till sina simmar för att visa varför husen ser ut som de gör, och min enda förklaring är följande - det här är en uråldrig byggnad där en mindre familj driver en pub på bottenplan och själva bor på övervåningen och i tornet.
 
   Då byggnaden är färdiginredd tänkte jag ladda upp den i Galleriet så att den kan användas av alla som vill ha den. Himla cool funktion! Hojtar iaf till här då/om det nu blir så. Men det här spelet, ojojoj! Jag kommer ju bygga så mycket konstiga saker. Ett issue jag har är att det snart kommer ett nytt gamepack med vampyrer - och jag ger själva sjutton i vampyrerna, men ALLT NYTT BYGGMATERIAL SOM KOMMER!!! Jösses vilken tur att jag är en sparande snåljåp, för det innebär att jag faktiskt har råd att köpa packet om jag känner att jag absolut måste då det kommer ut, haha... Men tänkt hur perfekt det packet blir för att kunna bygga Hogwarts?


Leia Lindberg

OMG SÅÅÅ SJUKT FINT!!!!!!

Hedda Snowfire

Alltså wow vad taggad och inspererad man blir av att se dessa byggnader, kan verkligen sitta och titta på vad folk byggt i flera timmar *-*
Men första steget är att köpa en bra dator som inte laggar sönder eller har fel på internet som de jag har nu -_-
Förresten vilket pack är mest värt att köpa tycker du?

Svar: Trevligt Tillsammans hade jag inte överlevt utan! Romantiska Trädgårdsprylar är ett måste för mig också, eftersom jag älskar renässansarkitektur.
Esmeralda Silverforce

Minna Moonchild

WOW, när får jag flytta in? *står redo med flyttkartonger*

Svar: Haha förhoppningsvis snart, börjar känna mig lite mer ok med inredningen nu!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.