Chrome Pointer

Jag behöver mer tid...

   ...eller en klocka som går långsammare. Igår kväll satt jag och spelade Pokémon Moon ett bra tag (älskar det här med den omvända dygnsrytmen i det spelet!) och kom först nu till Poni Island. Jag har råkat utsätta mig för massa spoilers kring spelet utan att riktigt tänka på det, men jag förstår mer och mer vad som menas då så många säger att Sun&Moon är de bästa Pokémon-spelen hittills. Jag är fortfarande inte helt frälst, men det är mitt eget fel för att jag spelar med ett team jag inte är 100% nöjd med.
 
   Sent igår kväll släpptes Star Stable Horses för Android och iOS. Jag har inte tid att skriva mer om saken just nu, mer än att det nu kommer finnas en ny kategori på bloggen som heter Jorvik-appar - just för att jag kännner att SSE kanske en dag sträcker sig lite längre med apparna och det kan vara bra att hålla sig redo, haha. Det jag kan säga just nu är att ni borde hålla utkik på min YouTube-kanal under dagen...!
 
   På väg mot nya äventyr, Jorvikbor! Stay tuned!


Sabrina Eastforest

spelar oxå Pokemon moon :D btw har ett problem och hoppas verkligen att du kan hjälpa mig ^^

Var tvungen att installera mitt pennygirl spel häromdagen men får inte igång det på grund av mitt medlemsnummer inte är giltigt längre -.- (var medlem i klubben 2003-2013) jag undrar om du kan låna ut de nummer du använder? skulle vara jättesnällt c: jag behöver bara de 6 sifrorona och de 2 kontrollsiffrorna. Numren för själva spelen och Sveriges kod har jag så det är inga problem :) (skrev ungefär samma kommentar men såg inte att det kom upp så skrev igen xD )

Svar: Jag fick tyvärr hjälp med min kod själv eftersom jag inte varit med i PennyGirl sedan de hette Pollux, så jag kan inte hjälpa dig :/
Esmeralda Silverforce

Sabrina Eastforest

Tack för att du svarade ;u; men du kan ju se medlemskoden du använder i launchern när du går in på ditt konto? :0 kollade på klubbens hemsida (den har bytt namn igen till Penny & Friends) där någon ställde fråga om spelet och tydligen går det inte att spela om man installerar det på datorn efter 2015 -.- så även om du hade hjälpt mig med koden så hade jag inte kunnat spela spelet i alla fall :c iaf tack igen för svar :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.