Chrome Pointer

Jag är inte klar än!

   Jorvik City släpptes för lite mer än en månad sen och även om jag hade lite att säga är jag inte klar på lååånga vägar. Ber om ursäkt att det tagit sån tid, men som jag kort nämnt ett par gånger har jag en lite tuffare period och mår inte så jättebra, så mycket jag vill göra hinns inte riktigt med. Nu håller jag på att gå igenom min Fraps-mapp och plockar fram alla bilder som ska användas, och nu på morgonen spelade jag igenom de sista uppdragen som kommit med Madison och Nightdust. Det har tagit tid, verkligen, men jag ville först vänta tills snön var borta ur spelet och efter det har jag inte haft chansen att spela i lugn och ro under dagtid. Men nu så! Uppdragen är helt fenomenala och jag har massor att prata om gällande dem, så det kommer också.
   Tack till er som lämnade förslag på inlägg under veckan, jag håller på och tråcklar med era idéer så att jag kan få fram något bra av det. Det uppskattas verkligen då ni ger förslag på inlägg, även om det ofta händer att jag redan skrivit om ämnet flera gånger. Tanken räknas!
 
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.