Chrome Pointer

Inte bara jag va?

   Som är taggad på den här nya butiken alltså. (Jo jag vet att den varit här i ett par veckor nu men ändå) Schabraket och benlindorna som syns i skyltfönstret är precis min stil! Åååh jag hoppas på mycket mer sånt, hur snyggt?! De är nya superrealistiska schabraken har varit min dröm i spelet i flera år och de där benlindorna ser mycket bättre ut än alla andra vi har. Undrar vad mer som kan finnas där inne - om vi nu ens får tillgång till det i skyltfönstret direkt.
 
   Hoppas vi får utforska snart!
 
 


Sigrid Winterdotter

Sjukt dålig stil av dem att bara lägga ut SUPERFIN hästutrustning på display, som man inte kan köpa! Grr!

Juliette Shadowstar

Med tanke på att schabraket och benlindorna är uppvisade så borde nog affären öppna någon gång i framtiden, vilket jag verkligen ser fram emot :)

Karla Dolphinwood

Hade gärna velat att man kunde gå in i affären precis som den i silvergladebyn fast det är kanske lite mycket att begära xD

Hazel Oaklord

Eller hur, det var väldigt fina grejer! IRL så håller jag själv inte på med hästar, men jag skulle vilja ha mer "realistisk" utrustning med schabrak i lite diskreta färger som matchar kläderna!

Natalie Skyland

Varje onsdag sitter jag och håller tummarna på att den ska öppna, haha cx

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.