Chrome Pointer

Halvdag!

   Igår vaknade jag upp till snöstorm och jobbade hemifrån för att inte riskera att strandas (ni minns snöstormen i november? Jag var såhääääär nära att behöva sova på jobbet för det gick inte att komma hem), idag är det halvdag så jag ska ge mig ut i kylan för att jobba några timmar. Fy vad jag hatar vintern! Kallt och kargt och kylan går ända in i skelettet. Esme Silverforce är ingen viking inte, haha...
 
   Jag påbörjade en ny redigering igår och den är nästan klar, det är bara lite skuggning + man och svans kvar, och sen kan Ponyta äntligen få sig en egen presentationssida. Tänkte försöka göra klart mina klassiska exteriörbilder för alla nyinköpta hästar - och igår köpte jag mustangen Smeargle, som jag pratat lite kort om förut. Han fick nu heta Solid Shade (hade massor av tankegångar kring namnet men då jag väl sökte i alternativen saknade jag massor av ord jag tänkt mig... trist :c Ville iaf ha något färgrelaterat) och har flyttat hem till Esme. Jag stod och stirrade på den tigererade mustangen ett tag också, men kände inte att jag hade något passande namn på lager trots att hästen kanske är en av mina favoriter någonsin i spelet. Dessutom vet jag inte om jag ska göra ett byte och byta min prickiga Appaloosa Gambit mot denna nya häst? Gah, borde inte ha sån beslutsångest men det har jag verkligen ändå, för nu är ju Gambit en Appaloosa i mina ögon efter att jag haft pållen i flera år och det skulle kännas fel att byta honom, samtidigt som jag aldrig skulle kunna tänka mig att använda honom idag... men den nya hästen har också rosa näsa, vilket Gambit idag inte har. Jag hade ju gärna haft exakt samma färg om jag skulle byta en häst, så det lutar mot att jag köper hästen och döper den till något nytt... min spontana tanke var Spotlight, men varken "Spot" eller "light" fanns tillgängliga. Suck. Kanske blir så att jag tar ett namn jag egentligen tänkt mig till en helt annan häst - för nu med alla omgjorda hästar med nya animationer tror jag nog inte att den hästen jag tänkt mig från början passar så bra i mitt stall ändå. Något att tänka på för helgen!
 
   Gambit och Esme från vintern 2014
 
   Det är btw så skönt att det är röd dag i morgon! Ännu bättre är att jag äntligen har möjlighet att spela in nya videor, efter att ha haft trassel med det i nära tre månader. Mitt hopp är att jag kan ta kvällen och morgondagen till att helt avsluta PennyGirl-spelet, så kan jag börja posta episod 4 på YouTube sen. Vore skönt att ha den ur världen så jag kan börja spela in nya grejer mellan varven med SSO!


Quinn Catforce

Men finns inte Spot som andranamn? Isåfall kan du ju ta lightspot ifall det finns😂😄😁

Sigrid Winterdotter

Hade förträngt novemberstormen, den tvingade ju mig att GÅ 3 km i snöstorm, så thanks fort the reminder x)

Men jag känner igen ditt struggle med hästnamnen =_= Vill ju döpa en häst till Night Light :(

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.