Chrome Pointer

Fortfarande fast i träsket

   Kvällstid sitter jag mest med The Sims 4 och bygger, bygger, bygger. Wihihihi, så roligt! Jag tänkte faktiskt testa att bygga Moorlandstallet någon dag. Tomterna känns lite små, men ska se om det går att lösa på något vis... Tror det kan bli kul!
 
   Dagtid är jag stressad men ack så glad att livet återgått till det normala efter semestertiderna. Avskyr då rutinerna bryts! Ska bara hitta tillbaka till att spela SSO nu också så det inte bara händer då och då. På tal om SSO, nu har det valts en vinnare i tävlingen om Raptors Spotifyart så då kanske låten släpps på Spotify snart? Undrar om Ritch Ratch och Hey Yo också ska släppas, vore väl kanske lite konstigt annars...
 
   Esme och Corinne


Sigrid Winterdotter

Jag har gjort Baronessan, sök på mitt Origin-ID HIldaTheGamer på galleriet :p

Lina

Hur gamal e du?

Svar: För gammal (om du vill ha ett mer ingående svar står det högst upp i vänstra menyn)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.