Chrome Pointer

Dubblera mera - eller helst mindre

 
 
 
   En sak jag ogillar är då flera NPC's får samma namn. För min del är det inga svårigheter att hålla isär dem, men jag vet att det är svårare för andra och då det ändå finns så otroligt många namn på denna jord tycker jag det är synd att skapa mer förvirring. Bara i Jorvik City har vi två tjejer som heter Clementine - jag kan kan förstå varför damen vid Aideen's Plaza fick namnet, eftersom hon säljer frukt och det är en kul grej. Jag tycker ändå inte det är optimalt och hoppas att det inte blir en trend.
 
   Följande karaktärer delar namn:


Cecilia Gladefield

Är det inte lite lustigt att ens spelavatar kan ha en drös olika namn, varav många man aldrig hört innan men npc:erna får alla dela på ett fåtal namn...;P
Har för mig att hon som håller i Jarla tävlingen heter Alex oxå ^^

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.