Chrome Pointer

Druidträningar

   Penny och Lugia
 
   Under Jorviks vinter blev jag färdig med Pennys druidträning och jag saknar den redan! Jag hade gärna behållt dem som dagliga uppdrag. Det finns väl någon anledning till att man inte kan jobba sig över populär, men man är ganska svältfödd på allt som hör till huvudstory just nu... 


Ronya

Hej Esme, Jag undrar om du kommer lägga till urhästarna. MVH

Svar: Jag har inte ens döpt mina urhästar till något, så lite tvek på det faktiskt. Vet inte!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.