Chrome Pointer

Det rullar, det rullar!

   Eftersom jag inte direkt spelar SSO medan det är snö i spelet uppehåller jag mig med annat - bland annat The Sims 4. BYGGEN! Jag känner mig typ-färdig med mitt "Lär Känna Spelet"-projekt och överger det nu för att börja leka med annat. Inredningen är under all kritik, men det var kul! (Snett är det också, haha, typ alla fönster sitter nog på olika höjder oavsett hur mycket jag kämpat med att få dem raka...) Om ni vill ladda ner det hittar ni det HÄR och förutom baspaketet behöver ni:
  • Stadsliv
  • Trevligt Tillsammans
  • Vildmarken
  • Romantiska Trädgårdsprylar
 
   Saknar dock SSO rejält och vill ha tillbaka sommaren med grönska x)
 
   Esme och Darkrai


April Beedew

Thesimsupply på youtube har en massa building tutorials om det skulle hjälpa, massa olika tips och trix :)

Eva Bunnyland

Idag så försvann ju snön :D Gillar själv snön men vi har haft den ett tag nu och har tröttnat lite, ska bli kul att få tillbaka sommaren :P

Savannah

Bara för det tog de ju bort snön ;-; ;(

Natalie Skyland

Som tur var försvann snön i dagens uppdatering, äntligen är det sommarväder i jorvik igen! ♥
Gillar verkligen inte snön i sso, bara kanske första dagen den kommer cx

Sylvie Flowernose

Haha jag saknar också sommaren och på riktigt för det är såå kallt ;-;

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.