Chrome Pointer

Det gick!

   Efter mycket om och men lyckades jag lösa mina inspelningsproblem igår. Då Star Stables nya app väl släpps vill jag nämligen spela in den! Hoppas nu allt funkar som det ska bara, för det här är trassligt till tusen. Det finns en anledning till att jag inte spelar in appar till YouTube oftare, haha...
 
   Idag ska jag försöka hinna med att spela veckans nya uppdrag samtidigt som jag har massor med annat jag måste göra och en drös med saker jag vill göra. Har inte så jättemycket tid i morgon heller eftersom jag ska bort i några timmar mitt på dagen, så man får väl se vad som hinns med. Skulle gärna fortsätta med redigeringen jag påbörjade för ett par veckor sen men samtidigt finns det så många spel man vill spela... haha, vilka i-landsproblem man har.
 
   Bild från My Horse And Me


Marperette

Du får skaffa en mobil från Sony, inbyggd skärminspelning :)

Svar: Usch nej haha, tog mig lång tid nog att begripa hur man använder en iPhone alls, pallar inte lära mig några nya telefoner x)
Esmeralda Silverforce

Hedda Snowfire

Åh så skönt att det löste sig ^^
Fick du tag på en Mac eller hittade du nåt program? :D

Svar: Jag lyckades få igång samma program som jag använde tidigare, men det är ett jäkla trassel! Måste starta om datorn och låta programmet starta tillsammans med datorn för annars funkar det inte, sen kan man inte minimera programmet eller låta telefonen "somna" för då måste man starta om igen. Inspelningen i sig funkar inte heller i det programmet, så jag måste spela in det som syns på datorskärmen externt med Fraps, haha... men det funkar ändå!
Esmeralda Silverforce

Melinda Winterforce

Vilken app??? :o

Svar: Den som de började teasa i torsdags!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.