Chrome Pointer

Dark Core och de stulna ponnyerna

   Det här kommer nu handla om de ponnyer som försvunnit från Sydhoven, så om ni än inte har sprungit runt hela Jorvik City för att lista ut vad som hänt har ni nu blivit varnade!
 
   Först och främst - vilken skillnad från vanliga uppdrag! Som om en cool story inte är nog så bjöds vi på samma dialogsystem som i huvudstoryn (alltså att man klickar sig igenom en diskussion istället för att behöva gå mellan människor för att de ska prata), asgrymma animationer och en lite mörkare story än vi vanligtvis ser i ett sånt här sidospår. Om fler "vanliga" uppdrag håller sig på den här nivån hinner man inte ens sakna huvudstoryn mellan varven!
 
   Den här sortens dialog ger uppdragen en helt annan dynamik, karaktärerna hinner få mycket mer personlighet och man kommer in i storyn på ett helt annat sätt än då man måste lyssna på en historia och gå vidare till nästa NPC för att höra svaret.
 
  Minispel som att behöva läsa tidningsartiklar, göra glass och knäcka lösenord är också en grej som spicear upp det hela lite, och jag tycker det är så sjukt kul att spelet utvecklas från att bara vara ett "klicka där och spring dit"-spel till att faktiskt vara rätt interaktivt. Jag gillade också Madisons pik: "Pappa, ditt lösenord är kasst, hitta ett bättre så att ingen listar ut det". Alltid bra att tänka på!
 
   Lyssna på Madison, ha säkra lösenord!
 
   Jo, vad handlade allt om nu då? DARK CORE! Även fast det aldrig sägs något i uppdragen så ser man loggan dyka upp lite då och då, så vad nu Mr Anwir försöker göra med hästarna han stulit är han på något sätt involverad med Jorviks skummaste företag.
 
   Märkte ni att övervakningskamerorna faktiskt rörde på sig? Dessutom har de Dark Cores logga på sig.
 
  Jag har sett väldigt få reaktioner över Anastasia och Aaron, men nu vet vi alltså mer om Baronessans familj! Om någon har hunnit missa det är de båda Baronessans barn, och de är alltså faster och farbror till Justin Moorland. Det vi inte vet är om Mr Sands är pappa till de båda, så det blir spännande att se...
  Mr Anwir då! Vilken superskurk va? Kan knappt vänta på en fortsättning, så att man får veta vad han egentligen gjorde mot Nightdust och hur det kommer påverka oss framöver. Något som jag verkligen gillade i slutet var att Erik lovade att göra om en lada till lösdriftsstall åt Nightdust den dag de fåt hem honom till Sydhoven igen - bra Erik, där fick du lite pappapoäng!
 
   Fullkomligt brillianta uppdrag och jag är så spänd på en fortsättning! Vad tyckte ni?
 
 


Sigrid Winterdotter

Jag försökte undvika övervakningskamerorna, hihi. Jag har en teori om att det här kan utvecklas till huvuduppdrag, typ att Dark Core ska ha hästarna till något ondskefullt eller något i den stilen, så blir det huvuduppdrag.

Nora Bravedotter

När kommer det uppdraget?

Svar: Om du menar var i spelet det är så borde det vara nånstans efter typ level 14 tror jag, eftersom man måste ha träffat Mr Anwir vid Silverglades Vingård först.
Esmeralda Silverforce

Vilda Snownight

Jag älskade dem! Det var så roligt, plus att jag gick upp i lv 20 i de uppdragen haha. Jag blev väldigt förvånad över minispelen, de var väldigt bra.

Minna Moonchild

Jag ÄLSKADE dom här uppdragen!
Häftigt att följa hur spelet utvecklas. :D

Min hjärna vägrar att vakna idag, så här får ni gapa på mig om jag är helt ute och cyklar men... fick inte vi hjälpa till att rädda Justins häst tidigare från att bli en mörkerryttar-häst?...kanske var det planen för Nightdust..att bli Justins häst på den mörka sidan?

Svar: Oooh, kanske inte är helt omöjligt?
Esmeralda Silverforce

Emelie

älskade det här uppdraget

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.