Chrome Pointer

Där hamnade man då...

   I helgen råkade jag hamna på fel sida av YouTube. Ni vet, det finns ju ungefär fyra miljoner sidor av YouTube som kan kallas "fel sida", men nu råkade jag hamna där borta där det görs videor där man bygger hus i The Sims 4.
   ...jag är väldigt svag för arkitektur.
 
   För några år sedan köpte jag The Sims 3 och tänkte att jag skulle lära mig och börja spela. Hade ju inget intresse alls av att spela "på riktigt", utan jag ville bara bygga. Jag insåg dock då jag fått hem spelet att det verkligen inte var något för mig. Sen började jag se videor på The Sims 4 och kände att DÄR, där var min stil. Jag tror mest det är grafiken som tilltalar mig så extremt, eftersom den är varm och rätt färgglad. Sen har jag i perioder hamnat på the dark side of YouTube och frestats av vad man kan göra med husbyggen i spelet. En sån dag råkade ske i helgen, så råkade jag Googla på spelet för att se hur dyrt det var...
 
   Origin hade 67% rea på spelet. 67%. Det händer liksom inte. Det blev alltså så att jag klickade hem spelet och nu ska jag väl sätta mig och bygga hus nån dag då jag känner mig riktigt inspirerad. Köpte bara basbaketet - det fanns nått erbjudande på ett pack med lite extragrejer i men eftersom de inte dök upp då jag Googlade så kände jag att jag inte ville lägga extra pengar på det.
   Vi får se vad det blir av det här nu då. Och nej, jag kommer inte magiskt börja spotta ur mig The Sims-videor, vilket folk har tjatat om i flera år. Jag har fortfarande absolut noll intresse av att spela spelet i sig, men nu ska jag i lugn och ro lära mig hur det går till i byggläget och se om det här spelet passar mig bättre än föregångaren ^^


Sigrid Winterdotter

Äntligen har du börjat spela Sims! Välkommen till den mörka sidan <3

Amaranta pinklee

jag köpte sims 4 i helgen omg fasnat i det som in i älskar att inreda även om hus grunden är så himla svår

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.