Chrome Pointer

Dagen före dagen

   Jag tror nog att större delen av vårt community är inne i en vinterdepression just nu. Det här med bloggar är bara att inse, det är dött (hur många svenskar skriver mer än ett inlägg i halvåret, tio?) och mitt instagramflöde har också varit stendött senaste veckan. Jag tror det är lite mer levande på YouTube, men jag tycker inte det är särskilt roligt att titta på SSO-videor så jag har faktiskt ingen vidare koll där.
   På tal om YouTube hade jag en stor idé som jag tillfälligt har droppat helt. Detta för att jag pratat med en potentiell samarbetspartner om de videor jag tänkt göra och jag tror inte någon av oss vet exakt hur att fortsätta, haha. Därmed blir det enbart mitt vanliga material tills vidare!
 
   Tillbaka till ämnet, idag är det dagen före dagen då det är uppdatering igen. Skönt säger jag. Jag hoppas på något som väcker upp alla spelare igen så att man har lite att titta på då man spånar igenom sociala medier, haha. Jag är ju inte superaktiv själv, men jag har lite för mycket att göra den här veckan. Plus att jag vill göra lite mer än vad jag har tid för, haha.
 
   Esme och Umbreon


Ellen Springhope

Detta har inget med själva inlägget o göra. Men finns det en chans att få se mer av Misty? Du kanske kan göra någon special-video igen på Esme? ( Jag är rätt så säker på att du ej vill att man frågar om mer videos på din "main" gubbe. Men tänkte chansa ändå :) )

Svar: Misty hör tyvärr till högen av hästar som skjuts undan mer och mer eftersom jag hellre använder de nyare hästarna. Om hennes exakta färg kom på en häst i ny modell skulle jag troligen inte kunna använda något annat, älskar färgen på henne!
Esmeralda Silverforce

Simone Moonfire

Och jag som tycker att bloggar är det roligaste. :P Så najs när det är lite mer text + bilder i kombination! Jag har inte tålamod att titta på många videos och insta känns inte så _personligt_...

Svar: Håller med, bloggar är det absolut roligaste enligt mig!
Esmeralda Silverforce

Sally Hawklord

He e ju faktiskt ganska dött, jag läser bara två bloggar just nu. De verkar vara de enda bloggarna som existerar just nu:(

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.