Chrome Pointer

Byggelibygg

   Jag fortsätter bygga på SSO-grejer i The Sims och ska försöka ta det lite lugnt i övrigt för att orka stå ut att umgås med familjen ikväll, introvert till tusen som man är. Ska försöka kuta ut och hämta upp mitt armband - det där skumma postkontoret-som-inte-är-ett-postkontor har inte ens haft paketet i två dygn och håller på och skickar stress-sms för att jag ska hämta paketet. Jag har ju bara varit hemma för att sova (och spela spel mitt i natten) de senaste dagarna så jag har haft noll möjlighet att hämta paketet men man blir ju lite rädd att de skickar tillbaks det direkt om man inte hinner dit fort som bara den...
 
   Esme och Ash


Minna Moonchild

Usch, mitt postkontor håller också på med SMS-terror när man har ett paket att hämta ut.
Där försvarar dom sina stress-SMS med att dom har lite plats för många paket och vill därför bli av med dom så fort som möjligt.
Härlig service-anda med andra ord. :/

Svar: PRECIS så gör de här jäklarna också! Det är ju inte mitt fel att de har dålig planering i sin verksamhet, haha
Esmeralda Silverforce

Ellen Springhope

Jag undrar om du kan ta bort kommentarer? Jag kommenterade nämligen ett gammalt inlägg, om en häst som jag nu ångrat att jag skrivit om :P ( Alltså jag skrev att jag skulle köpa den, men några dagar efter tyckte jag ej om den mer ) <3

Svar: Menar du om jag kan ta bort kommentarer på min blogg? Jo det går, men det är krångligt att söka upp specifika kommentarer.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.