Chrome Pointer

Bortglömd häst

   Esme och Sharada - gammal bild
 
   Här har ni en av mina "bortglömda" hästar, haha! Stackars Shari. Jag suktade efter den här hästen så sjukt länge innan jag köpte henne och nu är det typ otänkbart att jag ska använda de gamla stela älgarna. Undantaget Ash, förstås.
 
   Framåt nästa helg borde jag vara tillbaka helt som vanligt, idag åker jag hem igen och ska börja återvända till vardagen efter julledigheten! Förhoppningsvis kommer jag ha tid att blogga lite mer igen innan dess ^^


I Love You

Vilken fin bild!
PS. I Love You

Sigrid Winterdotter

Eller hur, fick syn på den guldfärgade Achalteekern på Ferdinands och blev typ kär, den är så otroligt fin och glansig! Jag vill verkligen ha en remake på Achalteekerna, skulle definitivt köpt en om det inte vore för att 1. Den är orangegulguldigwhatever, och 2. Den är en polygonälg.

Matilda

Denna kommentar handlar kanske inte om själva inlägget men, jag har suttit och kollat på några Starstable Show programm och "Ask starstable" i ett avsnitt är det någon som frågar När kommer vi få fler uppdrag till dinodalen?/ När kommer fortsättningen på dinodalen uppdragen? Svaret: Ja! Men vi kan inte berätta det är en liten hemlighet.. Detta avsnitt sändes 16 Mars 2016 och är några månader sen.. Så undrar om det är något stort projekt dom håller på med? Innan dinodalen öppnade fick vi också veta lite info om det och då stod det att dinodalen skulle vara en viktig del för HUVUDUPPDRAGEN/Spelet är inte riktigt säker om det vara spelet eller huvuduppdragen men men så det kanske finns en chans ändå att dom jobbar lite på det? :D

Svar: Vad jag vet finns det ENORMT mycket planer om olika storys till spelet, men det finns ju så mycket olika saker som händer och därför dröjer det innan saker faktiskt sker. Det finns grejer utlovade för nästan fyra år sedan som fortfarande inte har hänt, så tålamod är ett nyckelord som core player av det här spelet! ^^
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.