Chrome Pointer

Bebis!

   Jag kom hem för typ 40 min sen och ska egentligen gå och lägga mig för jag behöver sova väldigt mycket just nu, men först måste vi prata om dagens SSO-teaser som släpptes på Insta och Facebook!
 
 
   Denna bilden släpptes idag, med budskapet att något snart dyker upp på Google Play och App Store. Det tog alltså närmare tolv år från att Jorvik först fick möta resten av världen, och här har vi tydligen Jorviks första föl! Det har pratats om en app där man får föda upp ett föl (hittade ite artikeln först men tack vare Kara kan den nu länkas HÄR), och det verkar som att det är dags nu. Star Stable utlovar att vi får veta mer redan nästa vecka, strålande!
   Redan har spelare börjat skrika om att det är en fjording vi ser ovan. Jag är inte lika säker, för alla föl tenderar att ha kort och uppstående man. Dessutom verkar fölet inte ha någon ål (rand på ryggen som alla fjordingar har) och svansen är lite väl mörk... Den som lever får se! Spännande är det hur som helst. Tror ni att det här är en del av onsdagsuppdateringen, eller att appen kommer vara "fristående"?


Matilda Southtree

Jag tror inte att det är en fjording, den ser för nätt ut i kroppen, saknar ål som du sa, och det mörka på benen + den har samma färg på hela kroppen, fjordingar brukar vara ljuare under mage och mellan ben och så vidare. I mina ögon ser det mer ut som den gulbruna Morganhästen, fast med strumpor.
Tror även att appen blir ett ganska så fristående spel men med möjlighet att flytta hästar från spelet till ens Star Stable-konto, SSO sa på sin engelska sida (tror jag) att de ville skapa ett spel för de som inte kunde spela på datorn, så får de utan dator ta del av Jorviks värld också.

Quinn Catforce

Tror inte det ör en fjording eftersom fjordhästföl inte har nån ål när de är små och därför har de också ljus man och svans! Om det inte är fel på mina ögon så har det där fölet nästan svart man såå Ehh ja😂

Karla Dolphinwood

http://kidscreen.com/2016/08/30/online-game-star-stable-gallops-into-licensing/

Antar att det är artikeln du menar :)
Där står det att man ska kunna föda upp och träna fölet i appen för att sedan kunna spela med det i datorspelet!

Svar: Vilken pärla du är, exakt den är det!
Esmeralda Silverforce

Natalie Skyland

Jag kopplar dock ihop fölet med fjordingar, har dock aldrig sett ett fjordingföl så jag har ingen aning om det är det eller inte cx
Men hjälp vad jag längtar tills appen släpps, vad gulligt att få föda upp små föl!♥ (För det är väl ändå det som det kommer gå ut på? cx)

Svar: Ingen vet exakt vad den handlar om än, eftersom Star Stable inte gått ut med någon information direkt till oss spelare!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.