Chrome Pointer

Årets första uppdatering!

   Esme och Pichu
 
   Idag är det alltså dags för årets första uppdatering! Vad tror ni händer? Jag har för mig att det kom tre islandshästar i första uppdateringen förra året, och nu var det ju ett tag sen det kom hästar... tror ni kanske det kommer nya pållar?


Alla Catlund

Hej
Jag tror att det kan komma huvuduppdrag på grund av att när jag red till stallet gyllenbladet så såg jag 2 nya NPC som det ungefär står något8_Name och samma fast med 9 (kommer inte ihåg vad som står innan siffrorna)
PS ska anmäla det till support.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.