Chrome Pointer

Ah...

   Jag hatar semestertider, haha. Mest för att jag bara tar ut semester då jag absolut måste och då sitter man i de här konstiga tiderna och behöver prata med en massa människor som är på semester x) Aja, nästa vecka borde väl livet vara som vanligt igen.
 
   Jag har fortfarande inte spelat de senaste uppdragen i Jorvik City och det beror på snön i spelet. Jo visst har jag haft mycket annat att göra också och tiden har varit knapp, men jag är så otaggad på att spela SSO då snön är i spelet. Det är kallt och platt. (Jag har haft samma åsikt i mååånga år - jag var inte särskilt förtjust i snön ens i Vinterryttaren!) Förra året tyckte jag verkligen att snön var inne i spelet alldeles för länge och jag blev verkligen lättad då den äntligen försvann, haha. Hoppas att den försvinner snart! Jag spelar alltså väldigt, väldigt sparsamt just nu och passar på att bygga rykten med Penny. Det går riktigt bra och jag har kommit på god väg med både Solens Cirkel och fisket. Är nästan lite ledsen över att färdigställa Solens Cirkel, för jag tycker faktiskt mycket om druidträningarna!
   Just nu sitter jag dock med ett Photoshopprojekt. Kommer det bli bra? Tveksamt. Men det ser onekligen intressant ut just nu!
 
   Esme och Artemis






Natalie Skyland

Är inte heller ett stort dan av snö, varken i spelet eller på riktigt. Första dagen är kul när det har kommit snö till sso, sen blir det bara jobbigt för det ser enligt mig väldigt fult ut... :( Hoppas snön försvinner snart cx

Sigrid Winterdotter

Gör inte Solens Cirkel innan snön försvunnit då? ;)

Själv gillar jag snön, det ser så mysigt ut!

Svar: Asså jag bryr mig inte om det här med rykten och snö, det är mer det att jag tycker det är synd att jag inte kommer ha kvar uppdragen!
Esmeralda Silverforce

Sigrid Winterdotter

Aw :( Själv gillar jag dom också, hade gillat om man kunde göra dem även efter man blivit Gillad eller vad det är man ska bli

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.