Chrome Pointer

Vad som borde finnas som alternativ i spelet

   Bra kan alltid bli bättre - och här har ni några grejer jag gärna skulle vilja se i SSO's spelalternativ! Det här är alltså helt relaterat till alternativ i spelets meny, inte några superfancy funktioner.
 
   - Anmäl spelare
   Game Masters och Moderatorer är inte inloggade 24/7 och om man ser någon som inte beter sig enligt SSO's T&C vore det riktigt nice att kunna anmäla direkt från spelet, utan att behöva tabba ur och öppna supportformuläret!
 
   - Stäng av klubbinvites
   Om man kunde stänga av klubbinvites skulle det finnas ännu fler klubbnamn att välja bland än vad det gör idag, för man skulle inte behöva skapa klubbar bara för att slippa invites.
 
   - Stäng av championatpåminnelser
   Jag som inte tävlar i championat alls kan störa mig på championatpåminnelserna som spammas uppe i skärmens högra hörn. Jag skulle gärna vilja stänga av dem!
 
   - Sök efter klubbar
   Att kunna söka efter klubbar skulle göra så att man slapp det evinnerliga "SÖKER KLUBB MED DET HÄR OCH DET HÄR OCH DET HÄR" i globalchatten! Det kanske inte är optimalt för just spelalternativen, men någonstans i någon spelmeny kunde det vara lämpligt.
 
   - Läs klubbinformation
   Om man kan söka efter klubbar bör man kunna läsa klubbinformationen så att man vet om klubben är något som passar en!
 
   - Dölj andra spelare
   Jag är en av de största förespråkarna för den här funktionen (och delar av SSO-teamet är nog rätt trötta på mig som tjatat om det här i fem år), men denna funktion skulle öka spelkvalitén så enormt mycket! Tänk bara då det kommer nya uppdrag, det vore så skönt att få spela när man vill utan att behöva kämpa för att se vad man faktiskt gör. Man behöver inte ens dölja ALLA, att fortfarande se vänner och klubbmedlemmar hade ju funkat det med...
 
   - Byt dygnsrytm
   Eller åtminstone justera dagsljus! Jag vill fota väldigt mycket av vad jag gör i spelet, men jag tycker faktiskt inte om ljuset i spelet mellan klockan 5 på kvällen till 7 nästa morgon. Om jag fick bestämma skulle jag alltid spela i dagsljus! Eftersom jag uppenbarligen gör annat på dagtid (typ jobbar haha) så har jag inte den möjligheten och det har faktiskt lett till att jag inte spelar SSO så ofta som jag skulle vilja. Det blir liksom inte värt att logga in på kvällarna om jag ändå inte "kan" fota bilder till blogg och Instagram eller spela in film till YouTube.
 
 
 
   Har ni några spelinställningar som skulle göra spelupplevelsen bättre?
 






Natalie Skyland

Tycker verkligen att ''Anmäl spelare'' och ''sök efter klubbar'' skulle behövas, de skulle göra hela livet lite lite lättare cx Sen skulle det vara skönt med en funktion som kunde slumpa fram lediga klubbnamn. Jag har alltid extremt svårt att hitta något jag gillar som är ledigt, och om man kunde slumpa fram klubbnamn som var lediga skulle jag bli mycket tacksam :D

April Goldfall

Stänga av texten med platsnamn som dyker upp mitt i bilden när man allra minst vill ha den där. Jättebra att ha som ny i spelet kanske, men inte lika kul när man vill ta bilder..

Matilda Southtree

Alla de funktionerna hade varit jättebra, särskilt "dölj alla spelare"! Även som April säger ovan, kunna stänga av platsnamn som dyker upp på skärmen, det hade varit bra, särskilt för de som filmar till yt.
Tidigare fanns det en funktion att om man klickar på "6" så försvann all text, men det är borta nu. Synd, det var bra för att fota och för att filma.
Att kunna dölja endast sin egen ryttare för sig själv & alla andra utan att göra en bugg hade varit bra också, färre buggare på det sättet.

elinbohman.blogg.se

Jag skulle vilja att man fick provrida hästen man funderar på att köpa i typ 3 minuter inom ett visst område (typ ett ridhus någonstans som man automatiskt flyttas till och inte har tillgång till annars). Visst kan man kolla på youtube eller så om man undrar över hur en häst rör sig, men det skulle vara himla trevligt att ha möjlighet att själv testa hästen.

Tycker även att det vore jättebra om man kunde ta av hjälmen helt och inte bara dölja den för sig själv. Naturligtvis ska man alltid rida med hjälm IRL, men det finns ju mer orealistiska saker än hjälmbrist i sso om man säger så. Skulle även underlätta för de som spelar in videos tillsammans med andra. ^^

Simone Moonfire

Jag vill kunna ändra kortkommandon själv; alltså vilken tangent som ska leda till vad. Helst ska det också finnas kommandon för att t ex sitta av hästen, öppna menyn och stänga chatten (om det inte finns redan...?)

Cecilia Gladefield

Håller med på alla dina förslag. Samt att kunna stänga av plats texten hade varit trevligt då man genom åren fått några hundra bilder som förstörts pga plats texten mitt i.
Hemstallet just nu är ju lite knas med hur man ska mata alla sina hästar. Att manuellt mata 20+ hästar är inte direkt optimalt ;P Alla vill ju inte använda stallhjälpen då de vill spara star coins. Har dock inte full koll om SSE själva har kommenterat om det. ^^

Quinn Catforce

Dölja spelare funktionen skulle vara helt... perfekt!😍 Bara det att min kompis sa att nån frågat om de kunde lägga in det eller gett det som förslag, så hade sso bara svarat att det skulle "förstöra spelmiljön" eller nåt sånt! Visst, ONLINE betyder ju att man ska spela med andra och se andra spelare på samma gång, men det är ju faktist en anledning till att folk inte spelar så mycket som de vill, och det som "förstör spelmiljön" är ju faktist att det är en hel klump hästar och spelare som är arga och sura! Speciellt vid huvuduppdragen där det ju liksom är meningen att man ska rädda Jorvik själv och inte tillsammans med 50 st till!

Maja Dolphinrider

Jag skulle vilja kunna stänga av vänfunktionen där det komer upp en liten symbol som snurrar och irriterar. I stället kan man gå in på vän ikonen och se dem där. Alltså inte hela vänfunktionen men den ikonen. Underlättar när folk spammar eller när man ska spela in något / ta kort.

Avdotia Archbell

Håller med om allting, speciellt med klubbarna. Dem hade kunnat förbättras sååå mycket, det känns som att SSO inte lägger ned mycket tid på den frågan eftersom det kommer ut många olika uppdateringar men som sällan har att göra med klubbfunktionen, när det gäller klubbarna finns det mycket att förbättra som t.e.x detta: Man skulle behöva en anslagstavla (så slipper man "klubbreklams" spammen i globala) där man kan se klubbens informations sida och kanske webbplats m.m, en sök funktion som du sade, mer plats att skriva i "information" och "regler", fler klubbnamn och att endast dem namnen som finns kvar visas så att man kan bläddra mellan "färdiga" klubbnamn som är lediga, att personer kan ansöka direkt via spelet om klubbplats som skickas till en ny flik som hade kunnat heta konversation i klubbrutan kanske, att klubbägaren kan välja vilka inom klubben som kan bjuda in personer och redigera texterna i klubbrutan. Ja det finns säkert mycket mer men det är väll mest detta som är huvud problemen. Vad tycker ni?

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.