Chrome Pointer

Suck på datorer!

   Jag har försökt spela Horsez igen sedan jag skaffade mig en extra datorskärm (har två skärmar inkopplade till datorn), men det har visat sig vara svårt. Datormusen "hoppar" över till fel skärm, jag råkar då klicka där och vips har spelet minimerat sig och kraschat så att det måste stängas av med tvång och sedan dras igång igen. Jättesynd! De vanliga grejerna som att vandra runt och rida tävlingar funkar bra, men det är mockningen som tar kol på mig. Så synd på ett spel jag ändå gillar, att det ska vara så krångligt :/
 
 
   Carroll och Harry som ni ser här ovan är nog två av de skummare karaktärerna man kan träffa i ett hästspel - men de är två sköna karaktärer! Jag tycker verkligen Horsez lyckades med de flesta av sina NPC's, som alla har någon slags historia bakom sig som gör dem rätt intressanta.
 
 
   Btw, jag tog inga bilder då jag spelade SSO igår för att det var så mörkt (och mörka bloggbilder är värdelösa om man ska visa upp grafik som inte har något med mörkret att göra), men jag märkte att många verkar ha missat att chokladboxen man får från Lowe faktiskt går att använda! Kasta den inte, utan använd den i en sadelväska för att få en gullig dekoration att bära med dig!






Quinn Catforce

Åh! Det där med chokladasken hade jag inte en aning om! Tack!! <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.