Chrome Pointer

Sen och glad kväll

   Jag lämnade jobbet runt åtta på kvällen och var därmed hemma väääldigt sent. Dock väntade ett paket på mig då jag kom hem! Helt plötsligt har jag fått i min ägo i princip alla hästrelaterade datorspel jag någonsin hört talas om och som jag nu ska göra mitt bästa för att testa framöver. Hade absolut inte räknat med så många i paketet och tack till tusen till Fredrik som återigen är till så oändligt stor hjälp. Började nästan gråta då jag såg att Diamantmysteriet i Rosemond Valley, ett av de bästa ungdomsspelen jag spelat under min uppväxt, fanns med bland de många spelen. Ska bli så sjukt kul att gå igenom dem alla! Ännu större anledning för mig att hålla igång mina två uråldriga laptops, för att säkerställa så att jag kan testa alla spel...
 
   Just nu borde jag kanske egentligen gå och lägga mig, men jag har redan börjat installera ett av spelen. nyfiken på det!






Rose Shadowlee

Åhhh! Diamantmysteriet kunde jag aldrig spela klart. Jag hade sånn otur med att spelen laggade eller att de var något fel på dem så jag aldrig kunde avsluta. Hoppas du kan spela in den så jag får se slutet :3

Svar: Jag hoppas verkligen att jag får igång det! Arvet från Rosemond Hill går ju ändå att köra på min dator, så jag hoppas att Diamantmysteriet också ska gå!
Esmeralda Silverforce

Ann Oaktree

Åh! Vad spännande! Kommer du posta om de olika spelen här? Det vore jättekul att få se mer om dem.

Svar: De som fungerar att spela på min dator kommer bli en del av bloggen liksom alla andra hästspel jag spelar ^^
Esmeralda Silverforce

Minna Moonchild

Se där, julafton om tidigt i år! Vad roligt!
Inte ett dugg avundsjuk...nädå...inte alls... :P

Sigrid%2520Winterdotter

Har jag missat något eller vem är Fredrik? x)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.