Chrome Pointer

Runt, runt och runt

   Jag har spelat måååånga hästspel och varit med om många skumma saker som dyker upp i dem, men den tävling i alla spel som varit skummast är nog faktiskt denna från PennyGirl.
 
   PennyGirl-spelet, Episod 4
 
   Den här tävlingen var så menlös! Är det någon som spelat spelet som tyckte den var kul? Det var bara "åh gå i rätt gångart men det kommer vara svårt att gå i rätt gångart så nu måste du hålla dig i rätt gångart!", alltså att man får klicka som en galning på upp- eller nerpilen för att gasa eller bromsa. Synd tycker jag, för spelet lyckades rätt bra med andra tävlingar! Gambler's Choice, som dök upp senare i samma Episod, var en riktigt rolig tävling. Vi hade någon liknande på min ridskola någon gång då jag var yngre, men jag tror inte den hade ett riktigt namn eftersom den sammanföll med en maskeradhoppning.
 
   Vilken tävling i vilket hästspel som ni spelat tycker ni har varit skummast eller rent av bara tråkigast?






Quinn Catforce

Har typ bara spelat sso och My horse and me (1:an, till Wii), och My horse and me är jättesvårt att styra i på Wii! Tycker nog iallafall att en tävling i my horse and me där man skulle samla olikfärgade fjärilar och lämna av dem på olika ställen var konstig (vet inte ens om det var en tävling? Kanske bara träning xD). Har inte spelat det på väldigt länge eftersom vi skaffat xBox och inte "hunnit" koppla Wii till andra tv:n. Var typ 6 år få jag fick spelet och jag tyckte det var supersvårt! Hästen gjorde inte ett dugg som jag ville och jag fattade inte vad man skulle göra! När jag testade igen för några år sen (kanske då jag var 10-12 år gammal? Ingenaning är snart 14 nu och vi gick XBox i julklapp för 2 år sen så jaa🤔😂) så gick det väl lite bättre men fortfarande jättesvårt att styra! Man skulle liksom föra armarna uppåt eller neråt eller bara ena armen upp (böja på armbågarna alltså Cx) och det funkar ju inte alls!? Kan tänka mig att det är mycket enklare på datorn! XD

Amanda Rainwood

Kan inte direkt komma på någon riktig tävling som jag tycker har varit hopplöst tråkig i spelen jag har spelat, men vet att det fanns ett minispel i My Horse and Me 2 på Wii där man skulle knuffa en stor boll (typ pilates) i en viss bana, till häst. Den där bollen flög omkring som en jäkla flipperkula och det hjälpte ju inte att det var på tid heller.. Det värsta var att man var "tvungen" att klara det om man ville ha belöningen, vilket var att ett klädesplagg eller hästutrustning låstes upp. Man ville ju låsa upp allt!! x)

Svar: Ah fy farao, jag minns den! Fick typ ont i magen för att det var så stressande och dessutom var kollisionerna vedervärdiga :(
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.