Chrome Pointer

Olika provrum

   I Star Academy fanns det massor av olika butiker i Jorvik Citys Galleria, och dessa butiker skiljdes åt med sina olika provrum! Tänk vad mysigt med en sån skillnad i SSO, så att man verkligen ser skillnad på butik och butik? Detaljer gör ju en helhet och jag skulle verkligen gilla att ha fler butiker som är mer inriktade på olika grejer. För visst är det ingen skillnad på t ex Madam Asp och Jollister i spelet idag? (Tääänk vad nice om alla Jollister-plagg från Gallerian också skulle gå att köpa i Jollisters egen butik?)
 
   Om kläderna verkligen skiljdes åt i Star Academy? Jo, kanske litegrann. Det var många plagg som kom igen, och jag gillar inte systemet i det spelet att man inte kan se sina kläder så som man kan i SSO. Skönt att tekniken går framåt, eller hur? x)
 
   Butiken Streeter
 
   Butiken Kosmopol






Emelie

Jollister har väl en egen butik i Governours fall?

Svar: Jo, men de flesta kläderna från Jollister finns fortfarande i Gallerian - och Jollister har vad jag vet inte ett eget provrum, utan delar det med både Gallerian och Madam Asp.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.