Chrome Pointer

Liftare på vift

   Esme och Glòin med en passagerare där bak
 
   Jag kan tycka det är kul med det här med att ge karaktärer lift. Den första jag minns var Emma i Gyllenåsarnas Dal - det fanns helt enkelt inga andra uppdrag med den funktionen på den tiden då uppdraget släpptes. Emma är fortsatt min favoritliftare, eftersom hon är konstant glad och skriker av lycka då man hoppar ett hinder på vägen.
   Andra är ju snäppet stelare. Typ kostymnissen här ovan! Nu var det ju ett antal år sedan Emma kom till SSO men jag hoppas lite på att hon inte är den enda som visar lite personlighet på hästryggen. Okej, vi hade ju Sonja som typ satt på svanskotan om man red på lite snabbt då hon liftar efter att ha trillat av sin egen häst, men det trodde jag nästan var en bugg för att det var så skumt x)
 
   Mer NPC's som Emma åt folket :D Eller vad tycker ni?






Claire Masterknight

Aa, håller med! :D Skulle bli mycket roligare så. Speciellt Madison borde ju bli sådär glad som Emma när man hoppar med hästen, för hon är ju en liten lekfull unge haha

Vilda Snownight

Jag har tänkt på det enda sedan det uppdraget kom. Emma höll ju till och med i sadeln när man hoppade och inte som det stela folket som ser ut att glida av rumpan på hästen. Madison borde verkligen få ha en personlighet när hon rider bakom på hästen.

Quinn Catforce

Sant! :D

Alanis Moonstorm

Ja tack! Hellre att de visar att de faktiskt sitter på hästryggen istället för att åka bil. Om de är ovana kan de ju gärna få ropa skräckslaget när en hoppar istället för att bara åka med som om inget hänt...

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.