Chrome Pointer

Inspelningstankar

   Bild från Abzû
 
   Om jag får tillgång till at vara ensam hemma en helg utan en massa måsten borde jag hinna spela igenom hela Abzû för att spela in det till YouTube på en dag. Jag tänker mig att nästa icke-hästspel som syns på min kanal blir Abzû, men exakt vad som tar över efter PennyGirl vet jag inte. Har fortfarande inte haft chans att testa inspelning på min gamla laptop och har haft väldigt begränsade möjligheter till ordentliga videoinspelningar på sistone.
   Ser dock verkligen fram emot att dela med mig av det här fantastiska spelet!






Quinn Catforce

Blir kul att se hur spelet funkar!😄

Matilda Southtree

Jag hade gärna kollat på Abzu, har hört så mycket bra om det nu!

Natalie Skyland

Tycker Abzu verkar som ett jättevackert spel, och skulle gärna se det på din kanal! :D

AllaCatlund

Hej
Undra bara om du kommer spela in och prata eller bara visa upp det?
Om du frågar mig vad jag tycker så borde du prata också för jag tycker det är roligare att kolla då fast det är själv klart du som bestämmer.

Svar: Kommer göra precis som med alla andra videor jag gör!
Esmeralda Silverforce

Ellie

Yess! Ser verkligen fram emot det för det har ju sjukt snygg grafik.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.