Chrome Pointer

Hur man använder Galleriet i The Sims 4

   Jag var lite frestad att använda titeln "Mitt Galleri finns det inga galler i", men nån måtta får det väl lov att vara!
 
   Jag har fått så mycket frågor om hur man laddar ner saker från Galleriet sedan jag började spela The Sims, så här är en snabbguide!
 
   Regel nummer 1 - använd aldrig någonsin Galleriet via spelets webbsida. Asså på riktigt, det är svindåligt! Tycker det är konstigt att ett spel som lyckats med precis allt annat väljer att ha en webbsida som fungerar så otroligt dåligt som deras gör. Sjuka laddningstider på hela webbsidan och Galleriet är fullkomligt värdelöst.
 
   Annars är det superenkelt! Då man har The SIms 4 uppe trycker man bara på F4 för att öppna Galleriet. Väl där är det bara att söka efter vad man nu vill! Man kan addera hashtags till sina byggen och simmar som man delar med sig av så att det blir lättare att hitta. Man kan också följa andra skapare genom att klicka på llama-symbolen på deras profiler, och då blir det ännu lättare att hålla koll på dem.
   Jag heter Monokerus om ni nu vill söka efter mitt EA-ID, och som man nästan kan se på bilden nedan kan man i sökrutan upp till höger välja att söka efter föremålsnamn, EA-ID eller hashtags. Prova runt! Finns inget bättre sätt att lära sig än att testa själv :)
 
 
   Bte har jag nu lagt ut mitt senaste bygge, en riktigt stor herrgård! Ta er gärna en titt på den!






Hjälp mig

Men jag har ingen community grej.. bara mina saker och Maxis kan liksom inte ladda ner från andra :( Hur gör jag då..?

Svar: Jag får alltid valet att ansluta då jag öppnar Galleriet och börjar klicka runt bland flikarna, blir det inte så för dig?
Esmeralda Silverforce

Juana Flowerbell

jag har bara "mitt bibliotek"

Svar: Provat att klicka runt på massa olika grejer? Då jag gör det får jag alltid valet att ansluta om mitt spel inte redan är uppkopplat till internet!
Esmeralda Silverforce

Natalie Skyland

Har samma problem som kommentarerna över mig, jag kan inte se skapelser från andra, bara mina egna och Maxis :( Har inte heller ''community'' fliken :/

Svar: Har du sett vad jag svarat de andra? Kanske är till hjälp för dig med!
Esmeralda Silverforce

Fiona Underland

Jag tycker mycket om Galleriet. Det är både snabbt, enkelt och smidigt. Det enda som tar tid i laddningen är om man ska in och besöka folks profiler.

Svar: För min del funkar det helt perfekt, men jag kan tänka mig att det blir värre ju tyngre mitt spel blir!
Esmeralda Silverforce

Cass

Svar till ovan: Är ens EA/Origin-konto inställt på under 18 år har man inte tillgång till galleriet eller att köpa innehåll i webbbutikerna. Tyvärr går det (vad jag vet) inte att ändra ålder heller.

Svar: Jag började nästan ana att det var något sådant som var i vägen, typiskt!
Esmeralda Silverforce

Hannah Fogwater

Om man har ett barnkonto, det vill säga ett konto som visar att ägaren är under 16 år gammal kan man inte använda galleriet eller ladda ner packs till sitt sims, jag har själv detta problemet och det är jobbigt men om ni vill ha packs så får ni ringa origins kundtjänst

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.