Chrome Pointer

Griseknoar!

   Alla som hängt med här ett tag vet nog hur mycket jag gillar grisarna i spelet så jag är helt fine med en lugn vecka med nya grisar. Yay! Många är besvikna över att det inte är Alla Hjärtans Dag i spelet, men brukar inte det vara på den sena sidan? Jag tror iaf att det kommer nästa vecka, för det brukar ju ändå hålla sig i två veckor åtminstone i vanliga fall. Tror inte att en så "stor" högtid bara försvinner! Men jo, kanske lite skumt att det inte kom idag. Aja, inte mye att göra åt nu!
 
   Eftersom jag har sån lust att spamma bilder från The Sims just nu har jag skapat ett extra Instagramkonto där jag bara postar lite mer designiga grejer från typ TS4 och Zoo Tycoon 2. Då kan jag spamma bilder i lugn och ro och om folk vill följa spammet så får de det - och om de inte vill så är det bara att inte följa! Så jag har alltså mitt vanliga Instagramkonto @esmesilverforce samt det nya som har det oerhört fantasifulla namnet @designbyesme (för att Monokerus var taget, buhäää).
 
   Just nu ska jag börja finurla på namn till mina Jorvikiska Urhästar (för jag har fortfarande inte orkat ta itu med det) och dessutom ska jag in i spelet och plocka på mig de tre nya griseknoerna. Because pigs.
 
   #TB to första gången Gunnar besökte spelet - och även då vandrade jag runt med Urhästar! Denna häst hette från början Blueberry men har fått bli omdöpt till Dialga.






Klara Eaststar

Det är inte tre nya grisar det är SEX STYCKEN!!!!! <33333

Svar: Det här är tredje gången det kommer grisar och det var tre nya! (Jag hade köpt alla sedan innan, fanns bara tre nya nu)
Esmeralda Silverforce

Quinn Catforce

Blir faktist lite fundersam på varför det inte kom alla hjärtans dag uppdatering i onsdags... är det inte alla hjärtans dag på tisdag (Iallafall i Finland)? Och jag har en sso almanacka där de prickat in alla högtidsuppdateringar, när de kommer och hur länge de varar, och där stod det att alla hjärtans dag skulle komma 8.2 (i onsdags alltså)! Ja, den är 2017! cx

Svar: Då man arbetar med saker i tryck måste man se till att trycka det nästan ett år i förväg, så det skulle inte förvåna mig alls om det bara blev så att uppdateringen inte kunde genomföras just den här veckan av någon anledning.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.