Chrome Pointer

Gen II är häääääär!

   Jag gick och la mig liiiite för sent igår kväll, och dum som jag är kikade jag igenom Instagram innan jag stämplade ut. Bra gjort, Esme. Där såg jag ju att Pokémon GO! släppt den nya uppdateringen, så det var bara att traska ut och börja fånga nya Pokémon... Jag sov inte särskilt bra.
 
   I morse stressade jag ut tidigt på morgonen så att jag kunde gå från bussen till jobbet, istället för att ta tunnelbanan som jag brukar. På min promenad på ca 20 minuter hittade jag 18(!) nya Pokémon, bland dem både Cyndaquil och Croconaw!
   Tack och lov är jag inte den enda på jobbet som är total nörd, så på hemvägen gick jag och en kollega runt i ungefär en timme och fångade Pokémon på vägen tillbaka till bussen. Jag var envis som synden och hade bestämt mig för att jag skulle ha en Totodile - förstå besvikelsen då den första vi hittade flydde från mig medan kollegan fick den! Sen kutade jag in på en skum sidogata i Gamla Stan för att jag fick syn på en ny - och då fick telefonen error och jag tappade uppkopplingen. Tredje gången gillt - vi hade gått till Gamla Stans tunnelbana för att vi ville ha en Squirtle, och då vi var på väg bort igen fick jag syn på en ny Totodile i min Nearby list så jag tvärvände och kutade tillbaka. Jag fick min Totodile och kollegan sprang rakt in i en liten, liten kille som också spelade Pokémon och som dök upp ur ingenstans då han också ville ha krokodilen x)
   Nu då dagen är slut och jag är hemma igen har jag fyllt ut mitt Pokédex med 25 nya Pokémon. Jag har fortfarande inte fått några items för utvecklingar från Pokéstops, men jag ska ut och åka lite i morgon så om jag har tur kanske jag får något då!
 
   Det är mycket, mycket roligare att promenera med spelet i handen och jag är så glad att den här uppdateringen ÄNTLIGEN har släppts! Har ni hunnit prova på den än?
 
 






Fiona Appledew

Visst är det kul!!! Jag bor ju vid ett stopp och kan snurra hur mycket jag vill hemma i lägenheten och jag har bara fått nya bär och inga items så dom verkar inte vanliga. Har du hört om NÅN som fått dom än? Själv har jag ju bara kunnat evolva Espeon och Umbreon än.

Svar: Nej, har inte hört eller sett något om det! Jag har också skaffat mig både Umbreon och Espeon, samt en Crobat (som jag började spara candies för direkt då jag fångade min första Zubat!)
Esmeralda Silverforce

Amanda Rainwood

Har inte hunnit testa ännu för att jag har varit fast ute på landet, men kanske kan lyckas övertala någon att skjutsa in mig ett tag (*host* ett tag..) imorgon x)

Fiona Appledew

Jag funderar på om dom kanske inte släppt "itemsen" än? Jag följer Trainer Tips på YT så det blir intressant att höra vad han säger.

Missade dock att jag kunde evolva till Crobat utan item så det har jag gjort nu. Tack för tipset!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.