Chrome Pointer

Firar ni den här dagen?

   Det gör inte jag. Jag är så totalt ointresserad av högtider, särskilt komersiella sådana som den idag. Aja, det är över snart ^^ Om ni gillar Valentine's mer än jag så finns det SSO-stickers med hjärttema att ladda hem från AppStore, helt nya!
 
   Jag har fått en massa oväntade saker kastade på mig de senaste dagarna så jag har det lite tight om tid, men jag ska försöka komma igång lite mer. Haha, det här med att fördela ut tiden på dagen är inte en av mina talanger direkt x__x Jag har dock börjat med en ny redigering, hoppas ha den klar ikväll :D
 
   Jag dyker förhoppningsvis in senare om jag hinner klart med bilden, whoopwhoop!






Minna Moonchild

Nope, jag gör inget speciellt idag. Försöker visa min älskade Mattias (och mina vänner) uppskattning mer spontant än efter en påhittad "högtid".

(Dock så tycker jag om att göra Alla Hjärtans Dag-uppdragen i SSO, så jag är väl en liten hycklare ändå...)

Smulan

Haha, min pojkvän bestämde sig för att gå på bio med sin kompis utan mig xD.

Till hans försvar så har han ingen aning om att det är alla hjärtans dag heller :). Men ja, är ändå inte så mycket för att fira den. Känns mer som du säger, en kommersiell grej :)

Sigrid Winterdotter

Jag har också börjat med en ny redigering! Suttit med den typ 2 timmar och är helt slut haha :p Men den är så prettääääh!! Alltså smygreklam hehe men det finns en wip på min blogg ^^

Amanda S

Näe firar inte så mycket faktiskt, tycker inte det är så viktigt med Alla hjärtans dag :3

Frida Silverfield

Tycker personligen att Alla Hjärtans Dag är en mysig dag. Jag visar alltid mina nära och kära uppskattning på olika sätt, alla årets dagar, men det är lite extra mysigt med en hel dag som går ut på att visa varandra uppskattning. Om än det är familj, vänner, husdjur eller kärleken själv :D

judith

hej Esme en klubb som jag är med i klubben som heter luce lions men en klubb heter prime apples dom skriver dumma saker om hos i global som inte är sant och dom mobbar våran klubb.

vad ska man göra? gråter ibland för att jag blir mobbad av en i prime apples


Svar: Skriv till support och berätta exakt vem som säger elaka saker och försök skriva vilken dag det hände också (alltså datumet) så att supporten kan kolla det. De kommer då gå igenom chattloggarna för den dagen och se om de behöver vidta några åtgärder.
Esmeralda Silverforce

Diana Sweetgirl

Skulle inte säg att jag tycker att Alla <3 Dag är något att fira. Tycker man borde visa sina nära och kära uppskattning mer än bara 1 dag om året ;)
Däremot älskar jag att ge bort godis till de mindre barnen i släkten, de blir alltid så glada :3

Eva Bunnyland

Näe, firar inte direkt det :P Tycker det är ganska onödigt och det finns så många andra större och roligare högtider. Jag firar mer jul, födelsedag, Halloween... och lite påsk <3

elinbohman.blogg.se

Jag och pojkvännen bakade pizza, byggde om hans dator och kollade på en romantisk skräpfilm. Riktigt trevligt faktiskt, haha!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.