Chrome Pointer

Djur, djur och djur

   Med tanke på vilken natur Jorvik har så finns det väldigt ont om djur som vi fått möta. Jag skulle gärna lära känna mer av Jorviks naturliv!
 
   Lille kötten
 
   Det som också blir jättekul med Jorviks naturliv är att det finns mycket som kanske inte alls skulle dyka upp på andra ställen - som typ den Jorvikiska jättespindeln. Jag längtar tills Alberta får bebis, hur söta kommer inte hennes ungar bli?
 
   Alberta
 
  Vad känner vi till då? Lämlar, igelkottar, jättespindlar, kor, får, vargar, ankor, en björn... det är väl typ det va? Finns rum för massor med andra saker! Jag hoppas lite på att en dag kunna möta djur som vandrar runt i skogen, typ att björnen i Firgrove är ute och går och att man kan möta hjortar i Hollow Woods. Drömma kan man alltid!
 
   Finns det något djur ni saknar i Jorviks natur?






Rose Shadowlee

Åhhh, jag vill se fåglar flyga uppe i himlen och harar skutta runt.

Leia Longlund

Fiskar, fåglar, insekter och ödlor/ormar v

Matilda

Med tanke på dom dära flygplanen som flyger högt i skyn så kanske vi ser älgar i hollow woods snart?

Kajsa Dragonroad

Jag skulle villa ha Älgar, Rådjur, hjortar, harar Och på natten så skulle det finas fladermös och uglor och kanske eldflugor i spegel träsk. (Fast inerst inne så vill vi nog alla ha enhönigar)

Justine Greennose

Glöm inte Freja och hennes ormar! :D

Melissa Dragonnight

Det finns ju en fågel med hennes ungar i Hollow Woods, fiskar eftersom man gör fiskeuppdrag, en haj och Frejas ormar. Skulle tycka det var roligt om man kunde se fåglar som flög runt eftersom man hör fågelkvitter hela tiden. :)

judith

vill ha fler ankar mitt favorit djur :)

Luna Friendstreet

Fler katter åt folket! Finns ju redan några runt om i Jorvik, men stallkatter är ju ett väldigt vanligt fenomen. Hade varit kul om de hade rört på sig i nån slinga runt om i stallet, och jag hade uppskattat om de inte blev övergivna om de sprang till skogs, även om de var fula! (Jenna, I'm talking to you).

Alla Catlund

Hej
Kom och tänka på att vi har ju fåglarna i JC också. :)

Quinn Catforce

Tänk vad fina vargarna och björnen skulle bli om de uppdaterade dem!😍😱

Vore annars kul med typ älgar, hjortar (som du sa), renar, lo-djur, rävar, och tänk om det kom nåt lite mer savann-/regnskogsliknande område så skulle det kunna finnas lejon, elefanter, pantrar, tigrar, geparder, leoparder, apor och jätteormar och myyycket mer!😱😍💕🐒🐯🦁🐺🐘🐆🐅🦍🐍 åh tänk så härligt om man kunde rida genom en regnskog och bara titta på alla djuren!😍

Tänk om det kunde öppnat ett zoo i Jorvik city som funkat lite som nån safari där man skulle rida istället för att åka bil!

Och tänk så mysigt det skulle vara att ha en apa eller en papegoja i sadelväskan!😍🐒 eller varför inte en söt liten ekorre🐿😍

Lite mer havsdjur skulle inte heller skada! Valar, delfiner, sjöhästsr, späckhuggare, bläckfiskar, pirayor, sköldpaddor, krabbor, kräftor, fler hajar... 😍🐳🐋🦈🐬 🐡🐟🐠🦑🐙 Eller varför inte ha ett eget litet akvarium i kafferummet i stallet? Med guldfiskar och sånt!😍

Nej nu ska jag inte drömma iväg för långt😂😅 kommer bara på mer och mer...🙈🤔😅😁😂💕

Justine Greennose

Kom på att det finns ju en svan också! :D

Eva%20Bunnyland%20

Japp, som du sa så är det liksom lite ont om djur med tanke på naturen och att Jorvik verkar vara en sådan "djurplats"... Det vore så kul med fler djur och saker som djuren kan göra!

Smulan

ÄLG! :D Jag vill ha en älg!

Och kanske en räv också! :)

Avdotia Archbell

Jag skulle gärna velat ha typ fler natt djur som vargar, rävar m.m som stryker omkring i skogarna och i "naturen", sen hade varit jätte kul och finta med eldflugor i träsket och på typ "magiska platser i skymningen / på natten. 🦊🐱🦉🐺 Och fler vild / bondkatter som rör sig mer (går omkring oxå)

Alanis Moonstorm

Jag saknar definitivt hjortar i skogarna och på öppna fält, även ekorrar, grodor, fåglar och lite fisk i sjöarna hade jag velat se. I Endless Forest har de ekorrrar, duvor och grodor som spawnar in, skuttar tre steg och sedan försvinner igen. Det lär inte ta särskilt mycket kraft av spelet att ha något sådant med ett antal smådjur och det ger lite liv åt naturen. Jag hade gärna sett ugglor, rävar och fladdermöss på natten. Och kan de ha ett honest to God flygplan så kan de lätt ha ett antal simpla fågelsilhuetter i himlen också. Kanske rent av en örn som cirklar ibland? En älg hade jag gärna också velat se, men som sagt, jag skulle inte ha något emot om det var typ ett random encounter och de större djuren är svåra att få syn på, djur i allmänhet är ju rätt skugga.

Emmy Mightystorm

Vill INTE att vi ska få se Albertas bebis, Alberta är lagom läbbig!



Och ja, jag har spindelskräck 😹

Svar: Hon som är världens sötaste ♥
Esmeralda Silverforce

Linnea "Limpan" Loudlake

Åh! Jag skulle verkligen vilja ha Örnar, falkar och fåglar uppe i skyn! Små kaniner och harar, råttor och möss som springer runt på ängarna eller i skogen? Skulle ÄLSKA det! Eftersom Jorvik är så Magiskt skulle man ju vilja se små troll, vättar och en o annan havsfru! Det skulle inte förvåna mig ifall det redan finns små troll och vättar på Jorvik, fast vi inte har mött dom än☺️ Det skulle vara coolt ifall det fanns någon/några undangömda grottor med drakar i, tänk om man kunde tämja dom..? Rida de..? Nä, nu skenar min fantasi iväg IGEN! Haha! Lite mytologiska väsen skulle aldrig falla fel :)

//Limpan🦅💙❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.