Chrome Pointer

De nya tränsen

   Esme och hennes senaste häst (som i brist på inspiration fortfarande inte har fått sig ett slutgiltigt namn) på klädmarknaden
 
   Så, över ett år efter det senaste släppet finns det ÄNTLIGEN nya westernträns att köpa! Eller ja, egentligen vill jag inte riktigt kalla dem westernträns, för det är ju bara helt vanliga träns utan nosgrimma. Men hursom, det var verkligen på tiden! Fyra sidor smockade med supersnygga träns, bland dem en bunt i brunt. Det har jag saknat så otroligt mycket! De färger vi tidigare haft på westernträns har mestadels varit rätt skrikiga och jag är väldigt tacksam över det här släppet. Mitt absoluta favoritträns, Jarlatränset, kom nu också i nosgrimslös variant.
   Nu försvinner ju marknaden igen på onsdag, men jag hoppas verkligen att det kommer fler träns utan nosgrimma snart igen!
 
   Vad tyckte ni om de nya tränsen?






Fiona Underland

Jag älskar dem! Fy sören vad jag har saknat att ha fler Westernträns i spelet. Jag köpte nog en 10 stycken här om dagen.

Emma

Behöver bara en svart westernsadel nu också! Gärna svarta chaps utan blåjeans under också! *-*

Leia Longlund

Missade helt att det var flera sidor, får vänta tills de kommer igen haha

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.