Chrome Pointer

SIHS!

   Under tre år i rad har jag gått på torsdagsshowen på SIHS och jag är så ledsen över att det inte blev så i år! Brukar gå med kompisar från min gamla ridskola men nu då nästan alla har pluggat klart och börjat jobba går våra scheman inte alls ihop längre. Inomhusfälttävlan och Ride n' Drive är mina favoritgrejer på hela helgen, men jag får försöka gå på den nästa år igen. Nu väntar tre dagar på mässan! Tror jag kommer ha möjlighet att tjuvkika på showerna, tänkte t ex försöka åka in lite tidigare i morgon för att hinna se lite av dressyren...
 
   Igår spenderade jag hela kvällen med mina tre klubbkamrater Gen, Lottie och Siri. De spelar alla på Air Star och jag har inte varit på Air Star på över ett år, men jag är ingen social spelare och även om vi lärt känna varandra genom spelet behöver vi inte vara på samma server för att hålla kontakten. Vi tog en lång fika tillsammans och jag är lite ledsen över att vi inte kan ses allihop oftare. Siri och jag har som tradition att se alla Marvel-filmer tillsammans så vi ses ju lite då och då och Lottie och jag fikar tillsammans ibland, men Gen bor långt bort och vi får passa på att ses då hon besöker Stockholm.
 
   Åter till SIHS! Star Stable finns i Hööks monter 14.00-15.00 samt 17.00-18.00 fredag och lördag och under söndag är det 13.00-14.00 som gäller. Missa inte det! Genom att besöka montern får man en cool SSO-väst till spelet extra tidigt också, men den ska släppas till alla spelare under nästa vecka.
 
   Min uppdatering här blir alltså väldigt sporadisk i helgen, men jag kan tänkte mig att jag är mer aktiv på mitt Instakonto GamingByEsme (som också kommer innehålla hästar och liknande för att det är mitt konto och jag får posta vad jag vill på det även om det kanske i grunden är ett spelkonto hehe). Tjofräs, vi hörs!






Tindris

YESSSS!
Ska vara där på lördagen hela dagen, så jag kommer att springa till hööks montern så fort jag får chansen. Ska dock åka med min kusin och farmor cx. Såeeee det kommer att bli lite jobbigt, dom vet ju inte vad SSO är xD.

Penelope Silverstar

Vilken server spelar du på?

Daisy Springwolf

Jag träffade dig där :)))))))))

Juni Swordmountain

När jag trycker på instagramsymbolen kommer jag till en fanpage, ska det vara så?🤔

Svar: Jag har inte hunnit byta alla länkar än sedan jag bytte namn på mitt Instagramkonto. Det som gäller idag är @GamingByEsme!
Esmeralda Silverforce

Melissa Dragonnight

Tack för att vi fick chansen att träffa dig på SIHS! Det var även kul att du kom ihåg vad jag hette andra gången jag kom! Mellan gångerna jag sa hej till dig så han jag även köpa en mörkblå sso piké. Kan verkligen rekommendera den då den både är snygg och skön! //Nikita :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.