Chrome Pointer

Storheten i det lilla

   Det här inlägget kommer handla om förra veckans uppdatering, så om ni fortfarande inte vill se något från Pandoria:
 
 
   Efter förra veckans uppdatering är det en väldigt positiv stämning i communityt (uppdateringsmässigt - sen är det massa tjöt från spelare som är arga över att de inte får bryta mot spelets användaravtal men de kan ju sätta sig i båten för de har frivilligt accepterat avtalet och måste då följa det). Hur kan det inte vara positivt? Pandoria är ju här, och det är nog minst lika spännande för nyare spelare som har något att se fram emot som för oss som hängt med sedan Starshine Legacy och först klev in i Pandoria för tio år sedan. De få som faktiskt klagar säger att uppdateringen var för liten, vilket jag kan tycka är lite att ta it. Ja, det höll sig bara över en dag, men jag tycker att jag spelade igenom det hela rätt fort och det tog mig nog ändå någon timme... Det var ju så mycket att titta på ändå!
 
   Det var kanske inte jättemånga uppdrag, men man kan faktiskt säga att det kom TVÅ nya områden! Dels Stenhuggarens valv, dels Pandoria självt. Båda känns välarbetade, även om de kanske inte var jättestora. Pandoria har ju nu en massa assets färdiga (växter, texturer, ljud, rockorna osv), vilket innebär att då vi får se mer av det kommer det vara lättare för teamet att bygga ihop världen eftersom de redan har lite att jobba med. Och ja, jag är bergsäker på att det finns fler platser att upptäcka i Pandoria! Bara i Starshine Legacy fick man besöka två platser, och jag vill jättejättegärna att området Anne besökte i Episod 3 ska dyka upp i en SSO-version. Ni kan btw se det här:
 
 
   Jo men visst, det var inte de längsta uppdragen vi någonsin varit med om - men man får ju se det stora i det lilla! Vi kommer säkert behöva besöka Stenhuggarens Valv igen i framtiden, för jag tvivlar på att så mycket jobb med så många helt nya texturer och meshar skulle ha gjorts enbart för det där rätt korta besöket...
 
  Officiell bild fån Stenhuggarens Valv
 
  Officiell bild från Pandoria






Sigrid Winterdotter

Tre nya områden; tunneln också! Tycker inte den räknas till Pandora riktigt.

Lexypexy o3o

Sso laggar alldeles för mycket för att jag ska kunna spela de nya uppdragen, så jag har varken något att klaga över eller att hylla...

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.