Chrome Pointer

Pandoria är här!

   (Först ochs främst - tack för alla grattis. Jättesnällt av er!)
 
   Ja, jag har förstås sett vad uppdateringen handlar om och ja, jag har spelat igenom alla uppdrag. Jag kommer förstås också prata mer om uppdragen för jag har massor att säga, men som ni kanske förstår blir födelsedagar lite trassliga då man försöker smita bort från familjen så jag säger följande: Jag skriver mer så fort jag hinner, kanske redan ikväll, men så länge tycker jag ni ska se denna video om ni inte redan har det:
 
   (GM Ylvas ansikte på thumbnailen är typ det bsta med hela videon)
 
   Om jag nu inte skulle hinna titta in här mer idag kan jag snabbt nämna att det kommer upp en typ-recension av Hannoveranaren här i morgon bitti!


Amanda Rainwood

Älskade nya huvuduppdragen, så himla häftiga miljöer! :D Det enda jag har att anmärka på är återigen de grammatiska felen i speldialogerna, men det får allt gå ändå.

Sigrid%20Winterdotter

En del missade skiljetecken, vilket var :C men jag tycker att miljöerna var ÅSÅFINA

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.