Chrome Pointer

Ny header för nya tag!

   Jag gillar verkligen min nya header! Jag ska fundera litegrann på min grafiska profil nu till hösten. Att försöka få allt jag gör lite mer sammanhängande vore trevligt, men lite sånt har jag redan förberett. Ska bli kul att se vad ni tycker om det då jag är redo att visa det! Jag vet att jag tjatar om det, men jag är sjukt taggad och pysslar med det hela tiden så fort jag har en stund över.
   Nu till helgen kommer jag kunna spela in nya videor, vilket är väldigt skönt. Lite stressad blir man ju då man inte kan leverera som vanligt, för jag är ju van att kunna kasta ur mig videor närhelst jag vill.
   Jag kan berätta om en grej som inte är så himla rolig då det kommer till att arbeta med YouTube, och det är då man ska deklarera vilket man måste göra en gång per år då man tjänar pengar. Man måste ju betala skatt på alla pengar man tjänar och även fast jag sparat allt jag tjänat (är stenhård med min ekonomi vilket lönar sig vid såna här tillfällen) så tar det ju emot rätt mycket då man ska betala ett femsiffrigt belopp i skatt just för att det blir så mycket på en gång, haha. Fy farao, bara att skicka iväg restskatten så fort som möjligt så det är ur världen!
 
   Idag ska jag försöka spela SSO, det hanns inte med igår. Jag tänkte nog köpa en Hannoveranare för att testa det nya loppet, men jag vet inte riktigt vilken än. Spännande ändå!
 
  Gammal bild från i april då Esme mötte upp med Lisa och Linda för att kapa en pråm


Delfina

Headern är jättefin <3

Svar: Tack!
Esmeralda Silverforce

Sigrid Winterdotter

Störde mig på pråmen, ratten satt ju BAKOM hytten... Man kan ju inte se var man styr :(

Chantal

Hej! Från vilket spel kommer bilden med den bruna hästen som hoppas över ett hinder? :)


Svar: PennyGirl-spelet!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.