Chrome Pointer

Nu börjar det kännas...

   Jag har flängt runt som bara den i sommar och gjort otroligt mycket grejer och mitt huvud har inte riktigt hunnit hänga med i svängarna, vilket märks av nu. Jag vill bara kasta ut det här som en potentiell disclaimer att det kan hända att jag tar det lite lugnt här i ett par dagar tills jag lyckats få chansen att låta mitt introvert-huvud återställa sig så att det fungerar normalt igen. Man kan se det litegrann som att man har hög feber fast man egentligen inte har feber - men jag är en sån som blir sjuk på riktigt då jag inte hunnit vila upp mig genom att helt enkelt få vara ensam hemma.
   Jag återkommer då jag återkommer!
 
 


Filipa

Känn ingen brådska med bloggen, ta den tid du behöver för att återhämta dig ❤️

Kaspar

Hej Esme jag har precis kommit så långt i sso att jag ska göra pandoria resan jag behöver lite hjälp med dem uppdragen.
ILYSM!!!❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.