Chrome Pointer

När är det heeeeeeelg

   Tycker helgen ska komma nu! Jag har inte haft en enda sovmorgon där jag inte varit tvungen att gå upp till något på över en månad och även fast min helg kommer gå åt till massor av viktiga saker kommer jag kunna lägga mitt schema själv och kan sova PRECIS hur länge jag vill. Jag sitter och håller tummarna för att min familj åker bort i helgen, så i så fall kan jag börja spela in videor igen... Det var ett tag sedan det kom nya grejer på min YouTube nu, men jag har inte en enda video jag kan släppa och behöver alltså spela in nytt.
 
   Dagens uppdatering tyckte jag verkar intressant! Nu är det dock sent och som ni vet hatar jag ljuset i spelet på kvällar vilket leder till att jag rätt sällan spelar på vardagar numera. Jag ska kika närmare på uppdateringen så snart jag kan, men det lutar på att det händer först i helgen.
   Matilda och Ylva är nu tillbaka med en ny säsong av nyheterna på YouTube! Älskar den nya grafiken, det blev riktigt snyggt. Visste ni för den delen att Ylva klipper och redigerar allt i videorna helt själv? Hon är så sjukt grym!
 


Filipa

Jättesnygga videor, hon är jätteduktig! Tycker uppdragen var jättebra, väldigt snyggt gjorda! Älskar tröjan man fick, because of chipmunks!!! Ha det bra ❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.