Chrome Pointer

Levande varelser i Pandoria

    I Starshine Legacy såg vi aldrig något levande i Pandoria mer än skuggsökare/mardrömsvarelser/whatever man vill kalla dem. Däremot nu i SSO finns det sna här skumma rockor som flyger runt, och det lyfter frågan om vad mer man kan tänkas hitta här! Är Pandoria i SSO äldigt influerat av tropiska rev eller är det bara den här delen av stället som är på så vis...? Ska bli sjukt spännande att få lära sig mer!
 
 


Filipa

Absolut! Tycker rockorna var så söta, hade velat ha en 😂...

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.